Over dit park

Midden in de bosrijke natuur en op de heuvelachtige Drentse Hondsrug, ligt Vakantiepark Hunzedal. Met verschillende bungalows, chalets en villa’s is er een groot aanbod aan verblijven die van alle gemakken zijn voorzien. Bovendien biedt het park een breed scala aan eetgelegenheden, zoals een restaurant, een pizzeria en een snackbar. Daarnaast liggen steden als Emmen en Groningen in de omgeving.

Faciliteiten

  • (mini) Supermarkt
  • Eetcafé / bar
  • Pizzeria
  • Snackbar
  • Wasserette
  • WiFi op park (betaald)
hunzedal

Adres

Vraag offerte aan

Of u nu een vergaderruimte zoekt of een locatie voor een bedrijfsfeest, congres of symposium: Roompot Business biedt u volop mogelijkheden. Graag bekijken wij samen met u alle mogelijkheden voor uw evenement!

Vraag een offerte aan

Dit vrijstaande chalet is geschikt voor 6 personen en heeft een woonkamer met eethoek en keuken.

Vrijstaande familievilla voor 12 personen.

Indeling: woonkamer en aparte woonkeuken met vaatwasser en magnetron.

Indeling: open keuken met vaatwasser en magnetron. Gezellig ingerichte woonkamer met zit- en eethoek. Badkamer met wastafel, toilet, bad en/of douche.

Indeling: open keuken met vaatwasser en magnetron. Gezellig ingerichte woonkamer met zit- en eethoek. Badkamer met wastafel, toilet, bad en/of douche.

Indeling: woonkamer en open keuken met vaatwasser en magnetron. Badkamer met douche, wc en wastafel. Twee slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden.

Aanreisinformatie

Adres

Vakantiepark Hunzedal
De Drift 3
9531 TK Borger
Drenthe
Nederland

Aankomst

U kunt uw accommodatie vanaf 15.00 uur betrekken. Heeft u een kampeerplaats geboekt? Deze is vanaf 13.00 uur beschikbaar. Aanreizen kan van maandag t/m vrijdag tot 20.30 uur. Op zaterdag is aanreizen tot 19.30 uur mogelijk en op zondag tot 17.30 uur. Komt u aan buiten de openingstijden van de receptie, meld dit dan tijdig bij de parkreceptie via +31 (0)599 - 23 46 98. De keycard leggen wij dan voor u klaar in een kluisje, buiten de receptie.