Over dit park

Achter de duinen van de Zuid-Hollandse kust ligt vakantiepark Kijkduin. Het ruim opgezette park beschikt over diverse bungalows en chalets die van alle gemakken zijn voorzien. Op het park zijn diverse drink- en eetgelegenheden, zoals een restaurant, eetcafé en snackbar. Bovendien kunt u, door de ideale ligging van het park, lopend naar het strand en bent u in mum van tijd in Scheveningen en Den Haag.

Faciliteiten

  • (á la carte) Restaurant
  • Eetcafé / bar
  • Snackbar
  • Supermarkt
  • Wasserette
  • WiFi op park (gratis)
kijkduin

Adres

Vraag offerte aan

Of u nu een vergaderruimte zoekt of een locatie voor een bedrijfsfeest, congres of symposium: Roompot Business biedt u volop mogelijkheden. Graag bekijken wij samen met u alle mogelijkheden voor uw evenement!

Vraag een offerte aan

Dit vrijstaande strandhuis staat óp het strand, heeft uitzicht op zee en is geschikt voor 4 personen.

Dit vrijstaande strandhuis staat óp het strand, heeft uitzicht op zee en is geschikt voor 5 personen.

Deze bungalow voor 6 personen heeft een woonkamer met open haard, een eethoek en een open keuken met vaatwasser.

De Albatros heeft op de begane grond een ruime slaapkamer met twee eenpersoons bedden, een badkamer met bad en douche en een apart toilet.

Dit vrijstaande chalet voor 2 personen is geschikt voor mindervalide gasten. Er is een woonkamer met eethoek en open keuken met vaatwasser.

Dit chalet is geschikt voor 4 personen en heeft een woonkamer, eethoek en open keuken.

Aanreisinformatie

Adres

Vakantiepark Kijkduin
Machiel Vrijenhoeklaan 450
2555 NW Den Haag
Zuid-Holland
Nederland

Aankomst

Op de dag van aankomst is uw accommodatie vanaf 15.00 uur gereed. Aanreizen kan via de receptie op vrijdag tot 21.00 uur en op maandag tot uiterlijk 20.00 uur. Als u later aankomt, verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact op te nemen met de parkreceptie. Telefoonnummer: +31 (0)70 - 44 82 100.