Over dit park

Verscholen achter imposante duinen in de Kop van Noord-Holland ligt het kleinschalige Villaparc Duynopgangh. De ruime villa’s liggen op nog geen honderd meten van het strand en zijn van alle gemakken voorzien. Daarnaast is de nabijgelegen badplaats Julianadorp een prima plek om heerlijk te borrelen of te eten en liggen steden als Hoorn en Alkmaar om de hoek.

Faciliteiten

  • Aan het strand
  • Luxe woningen
  • Nabij Den Helder
  • Restaurant
Duynopgangh

Adres

Vraag offerte aan

Of u nu een vergaderruimte zoekt of een locatie voor een bedrijfsfeest, congres of symposium: Roompot Business biedt u volop mogelijkheden. Graag bekijken wij samen met u alle mogelijkheden voor uw evenement!

Vraag een offerte aan

Begane grond: ruime L-vormige woonkamer met open keuken. Openslaande deuren naar het terras met tuin op het zuiden en tuinmeubilair.

Begane grond: ruime L-vormige woonkamer, open keuken met vaatwasser en combimagnetron.

Begane grond: ruime L-vormige woonkamer met open keuken en vaatwasser. Openslaande deuren naar het terras met tuin op het zuiden en tuinmeubilair.

Aanreisinformatie

Adres

Villaparc Duynopgangh
Zanddijk 93
1787 PP Julianadorp Aan Zee
Noord-Holland
Nederland

Openingstijden

Hoogseizoen
Maandag en vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur
Dinsdag t/m donderdag en zaterdag van 9.00 uur tot 13.00 uur
Zondag van 10.00 uur tot 12.00 uur

Laagseizoen
Maandag en vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur
Dinsdag t/m donderdag van 9.00 uur tot 13.00 uur
Zaterdag van 9.00 uur tot 12.00 uur
Zondag gesloten

Aankomst

Op de dag van aankomst is uw vakantieverblijf vanaf 15.00 uur beschikbaar. Mocht u buitenom de openingstijden van de receptie arriveren, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de receptie. De receptie is te bereiken op telefoonnummer +31 (0)223 - 69 23 00.