Over dit park

Te midden van de stedendriehoek Goes, Middelburg en Vlissingen ligt Waterpark Veerse Meer. Door deze gunstige ligging aan de rand van Arnemuiden, zijn ook de Belgische steden Antwerpen en Gent prima te bereiken. Het waterrijke park beschikt over tal van luxe water- en dijkvilla’s, cottages en chalets, waar het niemand aan iets zal ontbreken. Dit centraal gelegen park is de ideale uitvalsbasis voor een verblijf in de provincie Zeeland.

Faciliteiten

  • Fietsverhuur
Veerse Meer

Adres

Vraag offerte aan

Of u nu een vergaderruimte zoekt of een locatie voor een bedrijfsfeest, congres of symposium: Roompot Business biedt u volop mogelijkheden. Graag bekijken wij samen met u alle mogelijkheden voor uw evenement!

Vraag een offerte aan

Begane grond: Woonkamer met flatscreen tv en dvd-speler. Open keuken.

Begane grond: Ruime woonkamer met flatscreen tv en dvd-speler. Open keuken.

Begane grond: Ruime woonkamer met flatscreen tv, Wii en dvd-speler. Open keuken.

Begane grond: Ruime woonkamer met flatscreen tv en dvd-speler. Open keuken. Twee slaapkamers met elk twee eenpersoons boxspringbedden.

Begane grond: drie slaapkamers met elk twee eenpersoons boxspringbedden. Een slaapkamer met vier enkele boxspringbedden.

Begane grond: vier slaapkamers met elk twee eenpersoons boxspringbedden. Twee badkamers waarvan één met (lig)bad en één met douche(cabine). Apart toilet.

Aanreisinformatie

Adres

Waterpark Veerse Meer
Muidenweg 3
4341 PX Arnemuiden
Zeeland
Nederland

Openingstijden

Dagelijks van 9.00 uur tot 16.30 uur

Aankomst

Op de dag van aankomst is uw vakantieverblijf vanaf 15.00 uur beschikbaar. Mocht u buitenom de openingstijden van de receptie arriveren, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de receptie. De receptie is te bereiken op telefoonnummer +31 (0)6 - 20 90 48 52.