Over dit park

In het gebied direct aan het Bergumermeer bevindt zich Waterpark Zwartkruis. Dit rustige park beschikt over waterpaviljoens aan of zelfs óp het water. De gunstige ligging in Friesland maakt dat Leeuwarden, Drachten en Groningen binnen 45 minuten te bereiken zijn. Op Waterpark Zwartkruis kan iedereen genieten van rust en ruimte in én rondom de woning. Bovendien is alle luxe, evenals gratis WiFi, aanwezig voor het echte ‘thuisgevoel’.

Faciliteiten

  • WiFi op park (gratis)
Zwartkruis

Adres

Vraag offerte aan

Of u nu een vergaderruimte zoekt of een locatie voor een bedrijfsfeest, congres of symposium: Roompot Business biedt u volop mogelijkheden. Graag bekijken wij samen met u alle mogelijkheden voor uw evenement!

Vraag een offerte aan

Kelderverdieping: drie slaapkamers waarvan de beddenindeling onderling kan variëren. Luxe badkamer met douche, dubbele wastafel en toilet.

Kelderverdieping: vier slaapkamers waarvan twee slaapkamers met elk twee eenpersoons boxspringbedden, een slaapkamer met twee stapelbedden en een slaapkamer...

Kelderverdieping: vier slaapkamers waarvan drie met elk twee eenpersoons boxspringbedden en een met een stapelbed.

Kelderverdieping: drie slaapkamers met elk twee eenpersoons boxspringbedden. Tevens zijn er 2 toiletten, 2 luxe badkamers en een traditionele sauna.

Souterrain: drie slaapkamers waarvan twee slaapkamers met elk twee eenpersoons boxspringbedden en een slaapkamer met twee stapelbedden.

Kelderverdieping: drie slaapkamers met elk twee eenpersoons boxspringbedden. Luxe badkamer met douche, dubbele wastafel en toilet. Jacuzzi.

Aanreisinformatie

Adres

Waterpark Zwartkruis
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noordbergum

Telefoonnummer receptie: +31 (0)511 - 47 21 97

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 09.00 - 17.00 uur

Het is mogelijk om aan te komen op bovengenoemde openingstijden. Indien u door omstandigheden niet in staat bent binnen deze openingstijden aan te komen dan dient u contact op te nemen met de receptie.

Aankomst

Uw accommodatie kunt u op de dag van aankomst na 15.00 uur betrekken.