Over dit park

Op de grens van Zeeland en Noord-Brabant, middenin Nationaal park Oosterschelde, ligt Waterrijk Oesterdam. Tijdens een verblijf in een van de luxe, vrijstaande watervilla’s voelt iedereen zich thuis. Het restaurant en de pizzeria op het park zorgen iedere dag weer voor een heerlijke hapje en drankje en ook het knusse, dichtbij gelegen dorp Tholen biedt uitkomst. Bovendien zijn steden als Antwerpen, Breda en Bergen op Zoom door de gunstige ligging prima te bereiken.

Faciliteiten

  • (á la carte) Restaurant
  • Pizzeria
  • WiFi op park (gratis)
Oesterdam

Adres

Vraag offerte aan

Of u nu een vergaderruimte zoekt of een locatie voor een bedrijfsfeest, congres of symposium: Roompot Business biedt u volop mogelijkheden. Graag bekijken wij samen met u alle mogelijkheden voor uw evenement!

Vraag een offerte aan

Indeling: Zeer ruime woonkamer met zithoek, tv en stereo. Open keuken met vaatwasser, Senseo apparaat, combimagnetron en ruime eettafel.

Begane grond: zeer ruime woonkamer met gezellige zithoek rond de openhaard met tv en stereo, open keuken met ruime eettafel en berging.

Begane grond: zeer ruime woonkamer met gezellige zithoek met tv en stereo, open keuken met ruime eettafel en berging.

Indeling: Woonkamer met zithoek en open keuken met vaatwasser, Nespresso apparaat, combimagnetron en eettafel.

Begane grond: ruime woonkamer met gezellige zithoek met flatscreen TV, dvd-speler, gratis WiFi en stereo.

Indeling: Woonkamer en berging. Keuken met combimagnetron, vaatwasser en koelkast met vriesvak. Badkamer met aparte douche en apart toilet.

Aanreisinformatie

Adres

Waterrijk Oesterdam
Oesterdam 3
4691 PV Tholen

Telefoonnummer receptie: +31 (0)166 - 60 46 97

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag 10.00 - 15.00 uur
Zon-en feestdagen 10.00 - 15.00 uur

Het is mogelijk om aan te komen op bovengenoemde openingstijden. Indien u door omstandigheden niet in staat bent binnen deze openingstijden aan te komen dan dient u contact op te nemen met de receptie. U dient zich ten alle tijden te melden bij de receptie.

Aankomst

Uw accommodatie kunt u op de dag van aankomst na 15.00 uur betrekken.