Over dit park

Zeebad bestaat uit drie ruim opgezette bungalowparken: Strandpark Breskens, Scheldeveste en Fort Soleil. De chalets, ruime bungalows en luxe lodges zijn van alle gemakken voorzien voor een fijn verblijf. Door de ligging aan het Noordzeestrand in de gezellige badplaats Breskens, is heel Zeeuws-Vlaanderen prima te bereiken. Daarnaast ligt ook de Belgische grens op korte afstand van het park waardoor de steden Gent en Antwerpen op een uur rijden liggen.

Faciliteiten

  • Eetcafé / bar
  • Snackbar
  • Wasserette
  • WiFi op park (gratis)
zeebad1

Adres

Vraag offerte aan

Of u nu een vergaderruimte zoekt of een locatie voor een bedrijfsfeest, congres of symposium: Roompot Business biedt u volop mogelijkheden. Graag bekijken wij samen met u alle mogelijkheden voor uw evenement!

Vraag een offerte aan

De vrijstaande chalets zijn voorzien van alle comfort en beschikken standaard over: centrale verwarming, volledige inrichting voor 6 personen, keuken met...

Deze stacaravan is ingericht voor 6 personen met: 3 Slaapkamers (1x 2 persoonsbed, 2 kamers met ieder 2x1-persoonsbed), kleurentelevisie, hifi-set met cd-...

Vrijstaand en rustig gelegen chalet voor 6 personen.

Vrijstaande en gelijkvloerse lodge voor 4 personen. In de woonkamer vindt u een zithoek met smart-tv.

Vrijstaande en gelijkvloerse lodge voor 6 personen. In de woonkamer vindt u een zithoek met Smart TV.

Vrijstaande en gelijkvloerse lodge voor 6 personen. In de woonkamer vindt u een zithoek met smart-tv.

Aanreisinformatie

Adres

Zeebad
Nieuwesluisweg 1
4511 RG Breskens

Aankomst

Vanaf 15.00 uur bent u van harte welkom op ons park. Aanreizen kan op vrijdag (en aankomsten voor feestdagen) tot uiterlijk 18.00 uur en op maandag tot uiterlijk 17.00 uur.