Let op: Tot medio november is er geen beschikbaarheid voor particulier huren

PLEV Comfort

Zeebad

Breskens, Zeeland, Nederland

  • Gratis wifi

PLEV Comfort

Gerestylede, geschakelde bungalow met 4 slaapkamers en 2 badkamers

Deze 2-onder-1 kap bungalow voor 8 personen is volledig gemoderniseerd. Op de begane grond vindt u de eethoek en de woonkamer met een smart-tv. De keuken is voorzien van onder andere een koffiepadapparaat en een vaatwasser. De woning telt in totaal 4 slaapkamers. 1 slaapkamer bevindt zich op de begane grond, de overige 3 slaapkamers zijn gelegen op de eerste verdieping. Er zijn 2 badkamers in deze vakantiewoning aanwezig, waarvan 1 op de begane grond en 1 op de eerste verdieping. Ook is er op de begane grond één apart toilet aanwezig. In de tuin kunt u gebruik maken van het tuinmeubilair en 2 zonneligbedden. In deze bungalow maakt u gratis gebruik van wifi.

Goed om te weten: dit verblijf bevindt zich op Fort Soleil. Bekijk de plattegrond van het park om te zien waar dit verblijf zich precies bevindt.

Vraag een offerte aan

Indien u opzoek bent naar een geschikte locatie voor het huisvesten van uw werknemers sturen wij u graag een vrijblijvende offerte.

Vraag een offerte aan

Meer over het park

Zeebad bestaat uit drie ruim opgezette bungalowparken: Strandpark Breskens, Scheldeveste en Fort Soleil. De chalets, ruime bungalows en luxe lodges zijn van alle gemakken voorzien voor een fijn verblijf. De accommodaties variëren van 3 tot 4 slaapkamers waarvan alle woningen zijn voorzien van een eigen wasmachine en hebben een eigen parkeerplek voor maximaal 1 auto. Indien er meerdere auto’s geparkeerd moeten worden kan dit op de centrale parkeerplaats. Door de ligging aan het Noordzeestrand in de gezellige badplaats Breskens, is heel Zeeuws-Vlaanderen prima te bereiken. Gent is tevens binnen een uur bereikbaar.

Naar de website van het park

Bekijk ook de overige beschikbare objecten op dit park

SAS

Vrijstaande bungalow met 3 slaapkamers en 2 badkamers

SCHE Comfort

Gerestylede, vrijstaande bungalow met 3 slaapkamers en 2 badkamers

ZWAL

Geschakelde bungalow met 3 slaapkamers en 1 badkamer

ZWIL

Vrijstaande bungalow met 3 slaapkamers en 1 badkamer