SAS

Zeebad

Breskens, Zeeland, Nederland

  • Wasmachine in woning
  • Gratis Wifi
  • Restaurant, Eetcafé/bar, Snackbar
  • Parkeerplaats bij vakantiewoning
  • Broodjesservice

SAS

Vrijstaande bungalow met 3 slaapkamers en 2 badkamers

Vrijstaande bungalow, geschikt voor 6 personen, gelegen op Strandpark Breskens. De bungalow beschikt over een volledige inrichting voor genoemd aantal personen, keuken met koelkast en vriesvakje, 4-pits kooktoestel en afzuigkap, televisie, radio, dekbedden, kussens, terrasmeubilair en parasol. De bungalow heeft standaard 1 badkamer op de eerste verdieping. Huisnummer Strandpark 193 beschikt daarnaast over een extra badkamer op de begane grond. Huisnummer 193 beschikt niet over gratis WiFi.

Deze bungalow is gevestigd op Strandpark Breskens en is 2 km verwijderd van het hoofdgebouw waar alle faciliteiten zoals zwembad en restaurant zich bevinden.

Vraag een offerte aan

Indien u opzoek bent naar een geschikte locatie voor het huisvesten van uw werknemers sturen wij u graag een vrijblijvende offerte.

Vraag een offerte aan

Meer over het park

Zeebad bestaat uit drie ruim opgezette bungalowparken: Strandpark Breskens, Scheldeveste en Fort Soleil. De chalets, ruime bungalows en luxe lodges zijn van alle gemakken voorzien voor een fijn verblijf. De accommodaties variëren van 3 tot 4 slaapkamers waarvan alle woningen zijn voorzien van een eigen wasmachine en hebben een eigen parkeerplek voor maximaal 1 auto. Indien er meerdere auto’s geparkeerd moeten worden kan dit op de centrale parkeerplaats. Door de ligging aan het Noordzeestrand in de gezellige badplaats Breskens, is heel Zeeuws-Vlaanderen prima te bereiken. Gent is tevens binnen een uur bereikbaar.

Bekijk ook de overige beschikbare objecten op dit park

PLEV

Geschakelde bungalow met 4 slaapkamers en 2 badkamers

meer informatie

SAS

Vrijstaande bungalow met 3 slaapkamers en 2 badkamers

meer informatie

SCHE Comfort

Gerestylede, vrijstaande bungalow met 3 slaapkamers en 2 badkamers

meer informatie

SCHL

Vrijstaande bungalow met 3 slaapkamers en 2 badkamers

meer informatie

ZEW

Vrijstaande bungalow met 3 slaapkamers, 2 badkamers en sauna

meer informatie