Over dit park

Aan de Stompaardse Plas, te midden van een uitgestrekt recreatiegebied, ligt het gastvrije Zuytland Buiten. Het park bestaat uit vier schiereilanden, waardoor alle villa’s - met eigen tuin of veranda - direct aan het water liggen. Op loopafstand van het park zijn gezellige restaurants en (eet)café’s te vinden. Bovendien zijn Dordrecht, Rotterdam en de Maasvlakte in een ruim half uur te bereiken door de centrale ligging van het park. Voertuigen die het park op moeten mogen niet langer zijn dan 5.50m en niet hoger dan 2.00m.

Faciliteiten

  • Broodjesservice
  • Wasmachine in woning optioneel
  • WiFi op park (gratis)
Zuytland Buiten

Adres

Vraag offerte aan

Of u nu een vergaderruimte zoekt of een locatie voor een bedrijfsfeest, congres of symposium: Roompot Business biedt u volop mogelijkheden. Graag bekijken wij samen met u alle mogelijkheden voor uw evenement!

Vraag een offerte aan

Begane grond: hal met apart toilet. Berging. Woonkamer met zithoek en flatscreen tv en compleet ingerichte, halfopen keuken met eethoek.

Begane grond: hal met apart toilet en berging. Ruime L-vormige woonkamer en compleet ingerichte, halfopen keuken met eethoek en keukenveranda.

Begane grond: hal. Berging. Woonkamer met zithoek en flatscreen tv en compleet ingerichte, halfopen keuken met eethoek.

Begane grond: hal met apart toilet. Berging. Ruime L-vormige woonkamer en compleet ingerichte, halfopen keuken met eethoek en keukenveranda.

Begane grond: hal met apart toilet. Berging.

Aanreisinformatie

Adres

Zuytland Buiten
Wevelsweg 9
3212 LW Simonshaven

Telefoonnummer receptie: +31 (0)181 - 84 67 31

Aankomst

Uw accommodatie kunt u op de dag van aankomst na 15.00 uur betrekken.