Bungalowpark Hoenderloo

Hoenderloo, Gelderland, Nederland

  • Zwembad
  • Restaurant, Snackbar
  • Supermarkt
  • Sport & Animatie
  • Nabij het bos (Veluwe)

Over deze locatie

Ontdek de veelzijdigheid van de Veluwe

Vanuit Bungalowpark Hoenderloo stapt u rechtstreeks de prachtige natuur van de Veluwe in. In de groene omgeving rond het park vervelen volwassenen en kinderen zich geen moment. De kleinsten ontdekken met elkaar het Dierenvriendjespad Nunspeet of zoeken kabouters op Kabouterpad Hoenderloo. Samen maakt u de mooiste wandel- en fietstochten door bossen, uitgestrekte heidevelden en bijzondere zandverstuivingen van de Veluwe. Op het park zelf kunt u bovendien alle kanten op. Een middag gezellig midgetgolfen, tafeltennissen of zwemmen in het verwarmde zwembad, het kan hier allemaal. En wilt u de vakantie spetterend afsluiten? Apenheul en pretpark Julianatoren zijn maar 20 minuten rijden bij u vandaan!

Vraag een offerte aan

Of u nu een vergaderruimte zoekt of een locatie voor een bedrijfsfeest, congres of symposium: Roompot Business biedt u volop mogelijkheden. Graag bekijken wij samen met u alle mogelijkheden voor uw evenement!

Vraag een offerte aan

Meer over het park

Midden op de Veluwe, tussen Apeldoorn en Arnhem, ligt Bungalowpark Hoenderloo. Dit bosrijke park met comfortabele bungalows en villa’s is ruim opgezet zodat rust, ruimte en privacy volledig gewaarborgd zijn. Bovendien zijn in de omgeving natuurgebieden als Nationaal Park de Hoge Veluwe of de Kroondomeinen te vinden en liggen steden als Apeldoorn, Zutphen en Arnhem om de hoek.