Referenties

Bent u benieuwd hoe onze huidige klanten onze service ervaren?

Lees hieronder de referenties die wij van hen hebben ontvangen.

Referenties

Goede service en passende oplossingen

“Door de goede service en door passende oplossingen te zoeken voor ons personeel, zijn wij al meer dan 5 jaar klant bij Roompot Business”

Michel Nagtegaal

Al meer dan 15 jaar klant

”Al meer dan 15 jaar voorziet Roompot Business in huisvesting voor onze medewerkers. Zowel de relatie als de accommodatie wordt door ons en door onze medewerkers als zeer positief ervaren.”

Anita Beekers

Een partner met duurzame en constructieve samenwerking

“Sinds enkele jaren heeft Adecco een samenwerking met Roompot voor het huisvesten van buitenlandse medewerkers. Deze samenwerking is in de afgelopen twee jaar enorm verstevigd. Door frequent in overleg te zijn, oplossingsgericht te denken en elkaar te zien als partners heeft Adecco mooie resultaten kunnen boeken! Roompot is voor Adecco een partner waarmee wij een duurzame en constructieve samenwerking mee hebben en willen houden!”

Merel Brouwers

Very efficient and reliable service

“Roompot Business continues to provide Mactech for now more than five years with a very efficient and reliable service providing solutions countrywide in The Netherlands, more than often at very short notice, to accommodate our employees engaged with our clients throughout the country. Thank you to all of the Roompot staff for their support and assistance”

Anthony Thompson

Kwaliteit van de parken is altijd goed

“Boeken bij Roompot Business geeft een gerust gevoel. Kwaliteit van de parken is namelijk altijd goed. Daarnaast zijn we erg tevreden over de service van de Roompot Business medewerkers.”

Jeroen de Boer

Betrouwbare en prettige partner

“Roompot business is een betrouwbare en prettige partner op het gebied van huisvesting. De accommodaties zijn van goede kwaliteit en zorgen daarmee voor tevreden bewoners.“

Martijn Doens

Al jaren met veel plezier

”Wij boeken al jaren met veel plezier bij Roompot Business onze huisjes op allerlei locaties in Nederland”

Irene Sjouw-Pors