Ferienresort Bad Bentheim

Bad Bentheim, Nedersaksen, Duitsland

  • Zwembad tegenover het park
  • Restaurant, Eetcafé/bar
  • Supermarkt
  • Sport & Animatie
  • Nabij het bos

Over deze locatie

Bijzondere bestemming net over de grens

Dichtbij en toch helemaal anders, zo laat het graafschap Bad Bentheim zich wel het beste omschrijven. Het glooiende landschap met oerbossen, pittoreske dorpjes en een imposante burcht ademen een en al geschiedenis. Ook op het park ervaart u dat gevoel. De traditionele villa’s en het stijlvolle centrumgebouw, omringd door eeuwenoude bomen, zorgen meteen bij binnenkomst al voor een bijzondere ervaring. Natuurlijk kunt u in uw huis en op het park rekenen op alle moderne voorzieningen. Van gratis WiFi, kinderanimatie en restaurant tot het direct naast het park gelegen gemeentelijke zwemparadijs met diverse binnen- en buitenbaden, waar u gratis toegang tot heeft.

Om de sfeer van de omgeving optimaal te proeven adviseren wij u de dag eens te beginnen met een wandeling in het Bentheimer Wald, een bezoek te brengen aan de beroemde Burcht van Bad Bentheim en onderweg te genieten van Kaffee und Kuchen in een traditionele Gaststätte. Een Weißbier met bratwurst is daar overigens ook heel lekker. Daguitstapjes naar Dierenpark Nordhorn, de Isterberg en de prachtige provinciestad Munster maken uw vakantie compleet.

Vraag een offerte aan

Of u nu een vergaderruimte zoekt of een locatie voor een bedrijfsfeest, congres of symposium: Roompot Business biedt u volop mogelijkheden. Graag bekijken wij samen met u alle mogelijkheden voor uw evenement!

Vraag een offerte aan

Meer over het park

Bad Bentheim ligt in een glooiend landschap met oerbossen en pittoreske dorpjes. Op het park staan traditionele villa’s die van alle gemakken zijn voorzien en natuurlijk kunt gratis gebruikmaken van WiFi. In het parkrestaurant is er genoeg keuze voor een hapje en drankje. Dankzij de gunstige ligging bent u met de auto in 30 minuten in Enschede en in iets minder dan een uur in Osnabrück of Münster.

Naar de park website