Bospark 't Wolfsven

Mierlo, Noord-Brabant, Nederland

  • Zwembad
  • Restaurant, Eetcafé/bar, Snackbar
  • Supermarkt
  • Sport & Animatie
  • Nabij het bos

Over deze locatie

Samen genieten midden in de natuur

Op de grens van de indrukwekkendste Strabrechtse heide ligt Bospark ’t Wolfsven. Dit ruim opgezette familiepark biedt vrijstaande vakantieverblijven die omgeven zijn door prachtige natuur. Vervelen is er hier met de vele faciliteiten niet bij. Spetteren in het overdekte zwembad en bij lekker weer in het natuurbad, een balletje slaan op de tennisbaan, vissen, (water)fietsen, alles is hier mogelijk! Daarnaast is er een uitgebreid gratis sport- en animatieprogramma waar jong en oud aan deel kunnen nemen. Zin om er een dagje op uit te gaan? Ga dan eens voor een dagje shoppen in Eindhoven of beleef spannende avonturen in attractiepark Toverland.

Feesten en partijen

Prachtige locatie voor uw feest

In de prachtige contreien van het Brabantse Mierlo, ligt het lommerrijke Bospark ’t Wolfsven. Op deze fantastische toplocatie kunt u tijdens uw zakelijke afspraken genieten van de overdadige rust en betoverende natuur van dit gerenommeerde park. U zult versteld staan van de indrukwekkende omgeving waarin onze multifunctionele vergaderlocatie zich bevindt.

Het park heeft een jarenlange reputatie opgebouwd op het gebied van de alom bekende hartelijke Brabantse gastvrijheid en uitgebreide, persoonlijke service. Naast onze vergaderlocaties kunnen wij u voorzien van een overheerlijk assortiment hapjes en drankjes. Ook een verrukkelijk gastronomisch diner als feestelijke afsluiting van de vruchtbare dag, behoort tot de mogelijkheden van Bospark ’t Wolfsven.

Onze locatie is bij uitstek geschikt voor uitstapjes van uw bedrijf. Ontbreekt het uw werknemers wellicht aan teambuilding? Na een van onze teambuildingsactiviteiten zullen uw werknemers terug kunnen kijken op een sportieve dag waar gegarandeerd de nodige teamspirit uit voortgekomen is!

Bedrijfsfeesten

Tijd voor een feestje

Een jubileum, etentje, feestelijk afscheid of gewoon zin in een feestje? Geef ons een reden voor een feestje en wij bedenken voor u een passend concept dat aansluit bij uw budget.

Begint uw feestje bij voorkeur al overdag? Een leuke sportieve activiteit of een gezellig groepsarrangement brengt u vast in feeststemming.

's Avonds geniet u van een heerlijk diner of een hapje en drankje in het restaurant van het park. Feest u door tot in de kleine uurtjes? Kies dan voor een comfortabele overnachting.

Ook voor vergaderarrangementen, teambuildingsactiviteiten en brainstormsessies kunt u bij ons terecht.

Familiefeesten

Heeft u een jubileum, u ziet Abraham of Sara, een 25-jarige bruiloft of wilt u gewoon een feestje voor familie of vrienden? Bij Roompot Party Planners bent u aan het juiste adres.

Graag maken wij een afspraak met u op ons park om persoonlijk uw wensen en het programma met u door te spreken. Hiervoor kunt u het contactformulier invullen.

Ook voor volwassenen is er voldoende te beleven op Bospark ’t Wolfsven. Hieronder staan enkele mogelijkheden genoemd:

 

Fietstochten

U huurt bij ons een fiets en koopt daarbij een routekaart van De Kempen. Hiermee maakt u prachtige fietstochten over de Strabrechtse Heide, natuurgebied De Malpie en het bourgondische Brabantse land. Bij de receptie zijn verschillende fietsen te huur. Wilt u er zeker van zijn dat u een fiets heeft tijdens uw verblijf? Maak dan een reservering. Er worden geen fietsen voor een halve dag verhuurd.

Vraag een offerte aan

Of u nu een vergaderruimte zoekt of een locatie voor een bedrijfsfeest, congres of symposium: Roompot Business biedt u volop mogelijkheden. Graag bekijken wij samen met u alle mogelijkheden voor uw evenement!

Vraag een offerte aan

Meer over het park

Aan de rand van natuurgebied Stabrechtse Heide ligt Bospark ’t Wolfsven. Het park beschikt over diverse faciliteiten als een restaurant, eetcafé en supermarkt welke tezamen zorgen voor een comfortabel verblijf. Uiteraard dragen ook de vrijstaande - in het groen gelegen - accommodaties bij aan dit aangename verblijf. Door de centrale ligging van het park zijn de steden Eindhoven en Helmond binnen 20 autominuten te bereiken. Daarnaast ligt ook de Belgische grens op korte afstand van het park.