Eifelpark Kronenburger See

Dahlem/Kronenburg, Noord-Rijnland-Westfalen, Duitsland

  • Zwembad
  • Restaurant, Eetcafé/bar
  • Gelegen aan stuwmeer en nabij het bos
  • Supermarkt
  • Sport & Animatie

Over deze locatie

Vier een heerlijke vakantie in de Duitse Eifel

Eifelpark Kronenburger See is de perfecte locatie voor een heerlijke vakantie in de Duitse Eifel. In het prachtige berglandschap maakt u de mooiste fiets-, mountainbike- en wandeltochten en op warme dagen kunt u een duik nemen in het nabijgelegen recreatiemeer. Kinderen kunnen op het park lekker hun gang gaan, van spetteren in het verwarmde zwembad tot klauteren op de speeltoestellen. ’s Avonds geniet u met elkaar in het restaurant van een hapje en drankje, terwijl u uitkijkt over de bossen, heuvels en het pittoreske bergdorpje Kronenburg. In de winter is het op dit park ook goed toeven. U kunt hier dan skiën en langlaufen door het besneeuwde landschap. En wilt u de vakantie spetterend afsluiten? Breng dan een bezoek aan Phantasialand bij Keulen of het Action en Fun Center in België.

Vraag een offerte aan

Of u nu een vergaderruimte zoekt of een locatie voor een bedrijfsfeest, congres of symposium: Roompot Business biedt u volop mogelijkheden. Graag bekijken wij samen met u alle mogelijkheden voor uw evenement!

Vraag een offerte aan

Meer over het park

Eifelpark Kronenburger See ligt in het charmante dorpje Kronenburg, in Noordrijn-Westfalen. Kronenburg wordt gekenmerkt door smalle straatjes en witte huizen met kleurrijke bloemen. Op het park vindt u o.a. een restaurant, fietsverhuur en een zwembad. De vrijstaande bungalows zijn comfortabel ingericht en er kan tegen betaling gebruik gemaakt worden van WiFi. De bungalows zijn gelegen tegen een helling en daardoor zijn deze bereikbaar via trappen.

Naar de park website