Kustpark Texel

De Koog / Texel, Waddeneilanden, Nederland

  • Zwembad
  • Eetcafé/bar, Snackbar
  • Supermarkt
  • Sport & Animatie
  • Nabij het strand

Over deze locatie

30 kilometer strand en 15.000 schapen

Zodra u de veerboot afrijdt ziet u het al: een vlak polderlandschap omringd door duinen met pittoreske dorpjes, stolpboerderijen en heel veel schapen. Dit karakteristieke landschap maakt van een vakantie op Texel een unieke ervaring. Kustpark Texel ligt dicht bij duinen en strand en op loopafstand van de bruisende kustplaats De Koog. U verblijft er in een comfortabel chalet of klassieke villa. Op het park is het subtropische zwembad een absolute favoriet, maar er zijn ook sportfaciliteiten en een uitgebreid activiteitenprogramma. Vervelen is er op het eiland sowieso niet bij. Een dagje op het 30 kilometer lange strand, zeehonden kijken, lammetjes knuffelen, wandelen en fietsen in de Slufter, parachute springen, strandjutten of een avondje stappen in De Koog… op Texel is er altijd wat te doen.

Vraag een offerte aan

Of u nu een vergaderruimte zoekt of een locatie voor een bedrijfsfeest, congres of symposium: Roompot Business biedt u volop mogelijkheden. Graag bekijken wij samen met u alle mogelijkheden voor uw evenement!

Vraag een offerte aan

Meer over het park

Kustpark Texel ligt op slechts 20 minuten varen van Den Helder, dicht bij duinen en strand én op loopafstand van de bruisende kustplaats De Koog. U verblijft er in een comfortabel chalet, klassieke villa of trendy strandlodge. Met een gezellige eetcafé op het park, staan er elke dag heerlijkheden op het menu. Op het vijf-sterren Kustpark Texel geniet u op alle mogelijke manieren van dit veelzijdige eiland!

Naar de website van het park