Noordzee Résidence Cadzand-Bad

Cadzand-Bad, Zeeland, Nederland

  • Restaurant
  • Supermarkt
  • Nabij Brugge en Knokke
  • Nabij het strand

Over deze locatie

Kies een plaatsje op uw terras of privésteiger, zak onderuit in een loungebank en geniet van de rust, het uitzicht en een heerlijk glas rosé ... Een vakantie op Noordzee Résidence Cadzand-Bad aan de Zeeuws-Vlaamse kust is puur genieten! De luxe villa’s – vaak in combinatie met een grote tuin – bieden alle comfort en privacy. En de ligging aan het strand, de trendy strandpaviljoens en de vele toprestaurants in de directe omgeving maken het voor de levensgenieter verder helemaal compleet. De kinderen kunnen – na een middagje strand – genieten op het park van waterfietsen, minigolfen of spelen en knutselen met leeftijdsgenootjes in de Kids Club. In de directe omgeving is een uitstapje naar de mondaine badplaats Knokke, natuurgebied Het Zwin of de historische stad Brugge absoluut de moeite waard.

Vraag een offerte aan

Of u nu een vergaderruimte zoekt of een locatie voor een bedrijfsfeest, congres of symposium: Roompot Business biedt u volop mogelijkheden. Graag bekijken wij samen met u alle mogelijkheden voor uw evenement!

Vraag een offerte aan

Meer over het park

Noordzee Résidence Cadzand-Bad is gelegen in het meest zuidwestelijk puntje van Nederland, pal achter de Zeeuws-Vlaamse kust. De luxe villa’s op dit vakantiepark bieden alle comfort en privacy. Bovendien kunt u in het restaurant terecht kunt voor een hapje en een drankje. Het vakantiepark is de ideale uitvalbasis voor een bezoek aan steden als Brugge, Gent en Antwerpen nabij.