Cape Helius

Hellevoetsluis, Zuid-Holland, Nederland

  • Aan het Haringvliet
  • Jachthaven
  • Restaurant, Eetcafé/bar

Over deze locatie

Zon, zee en historie

Omringd door natuur en grenzend aan het water is Cape Helius de ideale vakantiebestemming. Het Haringvliet is perfect voor een dagje op zee. Vaar zeker naar het historische vestingstadje Hellevoetsluis, dat met zijn oude forten, jachthaven en vuurtoren een bezoek meer dan waard is. Ook met de fiets kunt u de omgeving prima verkennen. Zin in wat meer actie? Breng dan gratis een bezoekje aan het subtropisch zwemparadijs op Roompot Beach Resort in Kamperland. En wanneer u na een dagje even wilt bijkomen van alle indrukken, kunt u een heerlijk hapje eten in het restaurant op het park.

De nabijgelegen stranden van Hellevoetsluis hebben een Blauwe Vlag, een Europees keurmerk voor schone en veilige jachthavens en stranden.

Feesten en partijen

Bedrijfsfeesten

Feesten in maritieme sfeer

Heeft u iets te vieren binnen uw bedrijf? Vier het dan eens in maritieme stijl. Cape Helius is, met haar ligging aan een jachthaven, een prachtige plek voor een onvergetelijk bedrijfsfeest. Er is een uitstekende zalenaccommodatie en het restaurant heeft een sfeervol terras aan het Haringvliet-strand.

Een jubileum, etentje, feestelijk afscheid of gewoon zin in een feestje? Geef ons een reden voor een feestje en wij bedenken voor u een passend concept dat aansluit bij uw budget.

Begint uw feestje bij voorkeur al overdag? Een leuke sportieve activiteit of een gezellig groepsarrangement brengt u vast in feeststemming.

's Avonds geniet u van een heerlijk diner of een hapje en drankje in het restaurant van het park. Feest u door tot in de kleine uurtjes? Kies dan voor een comfortabele overnachting.

Ook voor vergaderarrangementen, teambuildingsactiviteiten en brainstormsessies kunt u bij ons terecht.

Vraag een offerte aan

Of u nu een vergaderruimte zoekt of een locatie voor een bedrijfsfeest, congres of symposium: Roompot Business biedt u volop mogelijkheden. Graag bekijken wij samen met u alle mogelijkheden voor uw evenement!

Vraag een offerte aan

Meer over het park

Vakantiepark Cape Helius is gelegen op een unieke locatie; omringd door natuur en grenzend aan Het Haringvliet. Het park beschikt over smaakvolle, maritieme villa’s en ook heeft het park een eigen jachthaven, strandje en een gezellig restaurant. In het restaurant kunt u terecht voor diverse maaltijden. Bovendien ligt het park op korte afstand van Hellevoetsluis en is Rotterdam binnen een half uur te bereiken.