Cape Helius

Hellevoetsluis, Zuid-Holland, Nederland

  • Aan het strand van Grevelingenmeer
  • Jachthaven
  • Restaurant, Eetcafé/bar

Over deze locatie

Zon, zee en historie

Omringd door natuur en grenzend aan het water is Cape Helius de ideale vakantiebestemming. Het Haringvliet is perfect voor een dagje op zee. Vaar zeker naar het historische vestingstadje Hellevoetsluis, dat met zijn oude forten, jachthaven en vuurtoren een bezoek meer dan waard is. Ook met de fiets kunt u de omgeving prima verkennen. Zin in wat meer actie? Breng dan gratis een bezoekje aan het subtropisch zwemparadijs op Roompot Beach Resort in Kamperland. En wanneer u na een dagje even wilt bijkomen van alle indrukken, kunt u een heerlijk hapje eten in het restaurant op het park.

De nabijgelegen stranden van Hellevoetsluis hebben een Blauwe Vlag, een Europees keurmerk voor schone en veilige jachthavens en stranden.

Vraag een offerte aan

Of u nu een vergaderruimte zoekt of een locatie voor een bedrijfsfeest, congres of symposium: Roompot Business biedt u volop mogelijkheden. Graag bekijken wij samen met u alle mogelijkheden voor uw evenement!

Vraag een offerte aan

Meer over het park

Vakantiepark Cape Helius is gelegen op een unieke locatie; omringd door natuur en grenzend aan Het Haringvliet. Het park beschikt over smaakvolle, maritieme villa’s en ook heeft het park een eigen jachthaven, strandje en een gezellig restaurant. In het restaurant kunt u terecht voor diverse maaltijden. Bovendien ligt het park op korte afstand van Hellevoetsluis en is Rotterdam binnen een half uur te bereiken.

Naar de park website