KVA4

Klein Vink

Arcen, Limburg (NL), Nederland

  • Wasserette op het park
  • Gratis Wifi
  • Restaurant, Eetcafé/bar, Snackbar

KVA4

Geschakelde bungalow met 2 slaapkamers en 1 badkamer

Deze 4-persoons bungalow beschikt over een woonkamer met eethoek en een open keuken met o.a. filter koffiezetapparaat en magnetron. Er zijn 2 slaapkamers beide met twee eenpersoonsbedden. Er is een badkamer voorzien van een douche en toilet. Via de openslaande tuindeuren loopt u zo het gemeubileerde terras op. U maakt gratis gebruik van wifi.

In een aantal accommodaties van dit woningtype zijn huisdieren toegestaan. Indien u uw huisdier(en) mee wilt nemen (max. 2) kunt u dit aangeven bij uw boeking in het boekingsformulier.

Prijsinformatie

Bekijk hieronder de prijsinformatie van de beschikbare accommodaties.

Nu boeken
Prijsinformatie

Meer over het park

Dichtbij het pittoreske dorpje Arcen en midden in het uitgestrekte Nationaal Park De Maasduinen ligt vakantiepark Klein Vink. De comfortabele bungalows, luxe villa’s en diverse hotelkamers liggen in een prachtige natuurrijke omgeving. Op het park zijn diverse horecagelegenheden, zoals een restaurant, eetcafé, snackbar die geschikt zijn voor een hapje en een drankje en daarnaast is er een kuuroord op het park aanwezig. In de directe omgeving liggen steden als Nijmegen, Venlo en Eindhoven en ook bent u in mum van tijd de Duitse grens over.

Bekijk ook de overige beschikbare objecten op dit park

KV6

Bungalow met 3 slaapkamers en een vaatwasser

meer informatie

KVA4

Geschakelde bungalow met 2 slaapkamers en 1 badkamer

meer informatie

KVN4

Bungalow met 2 slaapkamers

meer informatie