Koningshof

Veel keuze bij een tijdelijk huis huren

Alles bij elkaar bevinden zich in ons bestand circa vijftig bungalowparken die beschikbaar zijn als tijdelijke woning voor particulieren. Via Roompot Business heeft u dan ook toegang tot een grote verscheidenheid aan recreatiewoningen en vakantiehuisjes voor tijdelijke verhuur. De uiteindelijke keuze is vanzelfsprekend afhankelijk van de regio waar u een tijdelijke woning te huur zoekt. Elk bungalowterrein heeft een eigen indeling, en ook de huisjes verschillen onderling. Daarbij speelt onder meer de omvang van het park een rol. Het voordeel dat dit met zich meebrengt is dat particulieren die een tijdelijke woning huren willen veel keuze hebben. Uw budget en het aanbod in de door u gewenste streek en op de voor u interessante bungalowparken zijn natuurlijk doorslaggevend bij het wonen via Roompot Business.

Opties bij tijdelijke huur via Roompot Business

Bent u op zoek naar de perfecte noodwoning voor een langere periode? Dan vindt u ongetwijfeld een onderkomen naar wens. Bij de particuliere huurwoningen die Roompot Business in beheer heeft kunt u immers veel kanten op. Mocht het beschikbare aanbod op het ene park in uw provincie onvoldoende zijn, dan zijn er in dezelfde provincie meestal nog andere vakantieparken om naar uit te wijken. Wanneer een betaalbare woonruimte gezocht wordt kunt u via Roompot Business kiezen uit vrijstaande landhuizen, statige herenhuizen en royale villa’s, maar ook meer bescheiden optrekjes. Tot deze laatste categorie behoren bijvoorbeeld geschakelde bungalows, moderne appartementen, gerieflijke strand- en duinchalets, sfeervolle cottages en andere soorten huizen. Alle woningen zijn volledig gemeubileerd waardoor tijdelijk wonen op onze parken van alle gemakken voorzien is. .

Bronsbergen

Huurwoning met vele extra’s

Roompot Business biedt dus volop mogelijkheden om een tijdelijke huisvesting te huren. Behalve het type huisvesting kunt u ook de faciliteiten op het bungalowpark laten meewegen. Een wasserette, supermarkt en gratis wifi zijn standaard aanwezig, en soms hebben de huisjes een eigen wasmachine of sauna. In veel gevallen beschikt het terrein waar u een woning tijdelijk huren wilt eveneens over extra voorzieningen. Een à-la-carterestaurant, pannenkoekenhuisje, snackbar of eetcafé is op elk park wel aanwezig. Ter ontspanning kunt u terecht in de fitnessruimte of het zwembad, of op de tennisbaan of het golfterrein. Met tijdelijke huur woning op een vakantiepark bevinden deze faciliteiten zich bovendien vaak op loopafstand. Indien u een tijdelijke woning huren wilt op een huisjespark in uw regio hebben wij altijd een passende oplossing voor u.