Tijdelijke woning huren - Roompot Business

Een renovatie, een verbouwing of langdurige herstel werkzaamheden hebben vaak grote gevolgen voor de leefbaarheid in en om een woning. Soms is het daarom beter om het huis tijdelijk gedurende de opknapbeurt voor langere tijd te verlaten. Er moet dan op korte termijn naar een tijdelijke woonruimte voor een langere periode gezocht worden ter overbrugging. De woning voor tijdelijke bewoning moet vaak per direct beschikbaar zijn.

Het vinden van een vervangend huis voor een bepaalde tijd is niet altijd even eenvoudig. Woning eigenaren en huurders in de particuliere sector die op zoek zijn naar tijdelijke huurwoningen kunnen daarbij evenwel rekenen op de hulp van Roompot Business. Wij verhuren woonruimte op onze vakantieparken in vrijwel elke provincie in heel Nederland.

Geïnteresseerd in het tijdelijk huren van een woning?

Met maar liefst 12.000 woningen op ruim 100 vakantieparken bent u bij Roompot Business aan het juiste adres! Neem vrijblijvend contact op met ons team.

Veel keuze bij woning tijdelijk huren

Veel keuze bij woning tijdelijk huren

Alles bij elkaar bevinden zich in ons bestand circa vijftig bungalowparken. Via Roompot Business heeft u dan ook toegang tot een grote verscheidenheid aan recreatiewoningen en vakantiehuisjes voor tijdelijk verhuur. De uiteindelijke keuze is vanzelfsprekend afhankelijk van de regio waar u een tijdelijke woning te huur zoekt.

Elk bungalowterrein heeft een eigen indeling, en ook de huisjes verschillen onderling. Daarbij speelt onder meer de omvang van het park een rol.

Het voordeel dat dit met zich meebrengt is dat particulieren die een tijdelijke woning huren willen veel keuze hebben. Zo gaat het aanbod van een luxe villa of vrijstaande woning tot een appartement, bungalow of chalet te huur. Uw budget en het aanbod in de door u gewenste streek en op de voor u interessante bungalowparken zijn natuurlijk doorslaggevend. 

De tijdelijke huur gaat niet enkel per maand, drie maanden of 12 maanden maar is volledig aan te passen aan uw wensen en noden.

Opties bij tijdelijke huurwoning

Als u op zoek bent naar de perfecte noodwoning voor bepaalde tijd vindt u ongetwijfeld een onderkomen naar wens. Bij de tijdelijke huurwoningen die Roompot Business in beheer heeft kunt u immers veel kanten op. Mocht het beschikbare aanbod op het ene park in uw provincie onvoldoende zijn, dan zijn er in dezelfde provincie meestal nog andere vakantieparken om naar uit te wijken. Hierdoor voelt u zich altijd helemaal op uw plek.

Wanneer tijdelijke woonruimte gezocht wordt kunt u via Roompot Business kiezen uit vrijstaande landhuizen, statige herenhuizen en royale villa’s, maar ook meer bescheiden optrekjes. Tot deze laatste categorie behoren bijvoorbeeld geschakelde bungalows, meerdere kamer appartementen, gerieflijke strand- en duinchalets, sfeervolle cottages en andere soorten huizen. Alle woningen zijn volledig gemeubileerd. Wij bieden dus altijd een woning die voldoet aan uw wensen en eisen.

Opties bij tijdelijke huurwoning
Huurwoning met vele extra's

Huurwoning met vele extra's

Roompot Business biedt dus volop mogelijkheden om een tijdelijke woning te huur te vinden. Behalve het type huisvesting kunt u ook de faciliteiten op het bungalowpark laten meewegen. Een wasserette, supermarkt en gratis wifi zijn standaard aanwezig, en soms hebben de huisjes een eigen wasmachine of sauna.

In veel gevallen beschikt het terrein waar u een woning tijdelijk huren wilt eveneens over extra voorzieningen. Een à-la-carterestaurant, pannenkoeken huisje, snackbar of eetcafé is op elk park wel aanwezig.

Ter ontspanning kunt u terecht in de fitnessruimte of het zwembad, of op de tennisbaan of het golfterrein. Met tijdelijke huur woning op een vakantiepark bevinden deze faciliteiten zich bovendien vaak op loopafstand.

We gebruiken altijd een passende oplossing indien u een tijdelijke woning huren wilt op een huisjespark in uw regio. Bij een woning verhuren kijken wij altijd naar uw wensen, zodat zowel huurder en verhuurder helemaal tevreden zijn. Bent u op zoek naar tijdelijke woonruimte op basis van tijdelijke verhuur, bekijk dan onze website voor het aanbod of neem telefonisch of via e-mail contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Vind het antwoord

Wat zijn de voordelen van tijdelijk particulier huren op een vakantiepark?

Via Roompot Business tijdelijk particulier huren op een vakantiepark heeft als voordeel dat er diverse voorzieningen op het terrein zijn. Denk aan een wasserette, supermarkt, restaurant en/of zwembad. Als tijdelijke bewoner van een particuliere huurwoning kunt u eenvoudig tegen betaling gebruik maken van deze verschillende faciliteiten. Daarnaast bieden wij op elk vakantiepark gratis wifi aan.

Waarom is tijdelijk particulier huren een uitstekende oplossing?

Particulier huren bij Roompot Business is een uitstekende oplossing wanneer u op zoek bent naar een  tijdelijke woning tussen uw huizenjacht door of tijdens een forse verbouwing. Huur eenvoudig particulier een woonruimte voor maximaal 6 maanden en creëer de rustige thuisomgeving. Zo heeft u voldoende tijd om op zoek te gaan naar een vaste woonplaats of uw droompaleis te waarmaken.

Welke soorten woningen kan ik tijdelijk particulier huren?

Het aanbod van Roompot Business is zeer divers: van vrijstaande villa’s en bungalows tot chalets en appartementen. De vakantiewoningen zijn volledig ingericht. Het lokale huizenaanbod voor particulier huren is afhankelijk van de beschikbaarheid en beschikbare woningtypes. 

Waar kan ik het beste een tijdelijke particuliere woning huren?

Een tijdelijke woonruimte particulier huren doet u eenvoudig bij Roompot. Huur eenvoudig een chalet, appartement of luxe vrijstaande villa wanneer tijdens uw overstap naar een andere vaste woning of tijdens die flinke verbouwing. Met meer dan 12.000 woningen op tientallen parken vindt u eenvoudig een tijdelijke verblijfplaats in uw regio.

Wat kost een tijdelijke woning particulier huren bij Roompot Business?

De kosten van een tijdelijke woning particulier huren zijn variërend. De kosten zijn afhankelijk van de huurtermijn van uw verblijf, het aantal personen en de keuze van uw accommodatie. Raadpleeg alle prijzen eenvoudig online via Roompot Business.