Tijdelijk huren van woonruimte voor werknemers

Tijdelijke projecten en werk op locatie vragen vaak ook om tijdelijke woonruimte als het gaat om de huisvesting van medewerkers. Afhankelijk van de omvang en duur van de werkzaamheden kunt u door het tijdelijk huren op een vakantiepark veel geld besparen.

Roompot Business is gespecialiseerd in tijdelijke verhuur van een tijdelijke woning voor personeelsleden die in het hele land werken, of voor buitenlandse werknemers die overkomen voor een specifieke klus. Onze dienstverlening rondom de tijdelijke huur strekt zich uit over heel Nederland en een gedeelte van Duitsland. 

Als u op zoek bent naar een tijdelijke woning voor een bepaalde tijd, per maand of voor een langere periode dan helpen we u graag met een geschikte plek waar u tijdelijk wilt wonen. Roompot Business biedt tijdelijk onderkomen ter overbrugging van een bepaalde periode.

Tijdelijk huren?

Met maar liefst 12.000 woningen op ruim 100 vakantieparken bent u bij Roompot Business aan het juiste adres! Neem contact op met het team van Roompot Business.

Tijdelijk vakantiewoning huren

Tijdelijk vakantiewoning huren

In elke Nederlandse provincie zijn meerdere verhuurlocaties van een tijdelijke huurwoning van Roompot Business gevestigd. Dus ben je op zoek naar een tijdelijke huisvesting? Wij hebben een groot huurwoningbestand dat u in staat stelt om in bijna elke gewenste regio een tijdelijk huis te huren.

Het woningaanbod op deze vakantieparken in Nederland, Belgiƫ en Duitsland verschilt per streek en hangt af van de mogelijkheden al daar. Over het algemeen is het bijzonder uitgebreid en vaak volledig gemeubileerd.

Bij een vakantiehuis of recreatiewoning tijdelijk huren heeft u de keuze uit een groot aantal soorten huisjes die op onze website staan. Daarnaast kunt u voor een langere tijd nabij het strand en de duinen een comfortabele of luxe chalet huren.

Tijdelijk verblijf huren in Duitsland

De zakelijke verhuur van Roompot Business beperkt zich niet alleen tot Nederland. Ook over de landsgrens zijn wij gespecialiseerd in een tijdelijke woning verhuren voor short stay. Er zijn eveneens enkele villaparken bij ons aangesloten, waardoor u ook tijdelijk kunt huren op een vakantiepark in het westen van Duitsland. 

Het betreft hier bungalowterreinen met vakantieverblijven te huur, huren op locaties als Bad Bentheim, Winterberg en Oberhambach. De werknemers verblijven in een schitterende omgeving. Een van de bijkomende voordelen van een recreatiewoning huren op een bungalowpark, is dat er in de buurt genoeg te doen is voor in de vrije uren. Uw medewerkers hoeven zich hierdoor geen moment te vervelen!

Tijdelijk verblijf huren in Duitsland
Andere voordelen van tijdelijk huren bij Roompot Business

Andere voordelen van tijdelijk huren bij Roompot Business

Bij tijdelijk huur voor gedetacheerd personeel, medewerkers op locatie en expats bieden de vakantieparken ook volop voorzieningen om het verblijf te veraangenamen.  Door tijdelijk een huis te huren op een park, kunnen uw werknemers namelijk ook (tegen betaling) gebruik maken van de aanwezige voorzieningen op het park. Denk hierbij aan een wasserette, supermarkt, snackbar en/of restaurants en verschillende sportfaciliteiten.

Het aanbod verschilt per park, en wij kunnen u helpen hier rekening mee te houden bij het tijdelijk huren van een vakantiewoning. Wij bieden zo per direct uw medewerkers tijdelijke huisvesting met complete verzorging aan.