Tijdelijk huren van woonruimte voor werknemers

Tijdelijke projecten en werk op locatie vragen vaak ook om tijdelijke woonruimte als het gaat om de huisvesting van medewerkers. Afhankelijk van de omvang en duur van de werkzaamheden kunt u door het tijdelijk huren op een vakantiepark veel geld besparen.

Roompot Business is gespecialiseerd in tijdelijke verhuur van een tijdelijke woning voor personeelsleden die in het hele land werken, of voor buitenlandse werknemers die overkomen voor een specifieke klus. Onze dienstverlening rondom de tijdelijk huren strekt zich uit over heel Nederland en een gedeelte van Duitsland. We helpen je graag als je op zoek bent naar tijdelijk woning huren per week, per maand of langere tijd.  Roompot Business biedt tijdelijk onderkomen ter overbrugging van een bepaalde periode.

Tijdelijk huren?

Met maar liefst 12.000 woningen op ruim 100 vakantieparken bent u bij Roompot Business aan het juiste adres! Neem contact op met het team van Roompot Business.

Tijdelijk vakantiewoning huren

Tijdelijk vakantiewoning huren

In elke Nederlandse provincie zijn meerdere verhuurlocaties van een tijdelijke huurwoning van Roompot Business gevestigd. Dus ben je op zoek naar een tijdelijke huisvesting?  Wij hebben een groot huurwoning tijdelijke woonruimte bestand dat u in staat stelt om in bijna elke gewenste regio een tijdelijk huis te huren. Het woningaanbod op deze vakantieparken in Nederland, België en Duitsland verschilt per streek en hangt af van de mogelijkheden ter plekke, maar is over het algemeen bijzonder uitgebreid en vaak volledig gemeubileerd. Bij een vakantiehuis huren heeft u de keuze uit een groot aantal soorten huisjes op onze website. Nabij het strand en de duinen kunt u daarnaast een comfortabele chalet huren voor langere tijd wanneer u tijdelijk woonruimte nodig heeft. 

Tijdelijk verblijf huren in Duitsland

De zakelijke verhuur van Roompot Business beperkt zich niet alleen tot Nederland. Ook over de landsgrens zijn wij gespecialiseerd in een tijdelijke woning verhuren voor short stay. Er zijn eveneens enkele villaparken bij ons aangesloten, waardoor u ook tijdelijk kunt huren op een vakantiepark in het westen van Duitsland. Het betreft hier bungalowterreinen met vakantieverblijven te huur huren op locaties als Bad Bentheim, Winterberg en Oberhambach. De werknemers die tijdelijk huren, verblijven in een schitterende omgeving. Een van de bijkomende voordelen van een recreatiewoning tijdelijk huren op een bungalowpark, is dat er in de buurt genoeg te doen is voor in de vrije uren. Uw medewerkers hoeven zich hierdoor geen moment te vervelen!

Tijdelijk verblijf huren in Duitsland
Andere voordelen van tijdelijk huren bij Roompot Business

Andere voordelen van tijdelijk huren bij Roompot Business

Afgezien van het feit dat u bij tijdelijk huur voor gedetacheerd personeel, medewerkers op locatie en expats kunt kiezen uit allerlei woningen, bieden de vakantieparken ook volop voorzieningen om het verblijf te veraangenamen. Door tijdelijk een huis te huren op een park, kunnen uw werknemers namelijk ook (tegen betaling) gebruik maken van de aanwezige voorzieningen op het park. Denk hierbij aan een wasserette, supermarkt, snackbar en/of à-la-carterestaurant en verschillende sportfaciliteiten. Het aanbod verschilt per park, en wij kunnen u helpen hier rekening mee te houden bij het tijdelijk huren van een vakantiewoning. Zo biedt u uw medewerkers tijdelijke huisvesting met complete verzorging.

  • Klant gericht
  • Service op maat
  • Aanbod in heel Nederland