Tijdelijk huren van woonruimte voor werknemers

Tijdelijke projecten en werk op locatie vragen vaak ook om tijdelijke woonruimte als het gaat om de huisvesting van medewerkers. Afhankelijk van de omvang en duur van de werkzaamheden kunt u door het tijdelijk huren op een vakantiepark veel geld besparen.

Roompot Business is gespecialiseerd in tijdelijke verhuur van een tijdelijke woning voor personeelsleden die in het hele land werken, of voor buitenlandse werknemers die overkomen voor een specifieke klus. Onze dienstverlening rondom de tijdelijke huur strekt zich uit over heel Nederland en een gedeelte van Duitsland. 

Als u op zoek bent naar een tijdelijke woning voor een bepaalde tijd, per maand of voor een langere periode dan helpen we u graag met een geschikte plek waar u tijdelijk wilt wonen. Roompot Business biedt tijdelijk onderkomen ter overbrugging van een bepaalde periode.

Tijdelijk huren?

Met maar liefst 12.000 woningen op ruim 100 vakantieparken bent u bij Roompot Business aan het juiste adres! Neem contact op met het team van Roompot Business.

Tijdelijk vakantiewoning huren

Tijdelijk vakantiewoning huren

In elke Nederlandse provincie zijn meerdere verhuurlocaties van een tijdelijke huurwoning van Roompot Business gevestigd. Dus ben je op zoek naar een tijdelijke huisvesting? Wij hebben een groot huurwoningbestand dat u in staat stelt om in bijna elke gewenste regio een tijdelijk huis te huren.

Het woningaanbod op deze vakantieparken in Nederland, België en Duitsland verschilt per streek en hangt af van de mogelijkheden al daar. Over het algemeen is het bijzonder uitgebreid en vaak volledig gemeubileerd.

Bij een vakantiehuis of recreatiewoning tijdelijk huren heeft u de keuze uit een groot aantal soorten huisjes die op onze website staan. Daarnaast kunt u voor een langere tijd nabij het strand en de duinen een comfortabele of luxe chalet huren.

Tijdelijk verblijf huren in Duitsland

De zakelijke verhuur van Roompot Business beperkt zich niet alleen tot Nederland. Ook over de landsgrens zijn wij gespecialiseerd in een tijdelijke woning verhuren voor short stay. Er zijn eveneens enkele villaparken bij ons aangesloten, waardoor u ook tijdelijk kunt huren op een vakantiepark in het westen van Duitsland. 

Het betreft hier bungalowterreinen met vakantieverblijven te huur, huren op locaties als Bad Bentheim, Winterberg en Oberhambach. De werknemers verblijven in een schitterende omgeving. Een van de bijkomende voordelen van een recreatiewoning huren op een bungalowpark, is dat er in de buurt genoeg te doen is voor in de vrije uren. Uw medewerkers hoeven zich hierdoor geen moment te vervelen!

Tijdelijk verblijf huren in Duitsland
Andere voordelen van tijdelijk huren bij Roompot Business

Andere voordelen van tijdelijk huren bij Roompot Business

Bij tijdelijk huur voor gedetacheerd personeel, medewerkers op locatie en expats bieden de vakantieparken ook volop voorzieningen om het verblijf te veraangenamen.  Door tijdelijk een huis te huren op een park, kunnen uw werknemers namelijk ook (tegen betaling) gebruik maken van de aanwezige voorzieningen op het park. Denk hierbij aan een wasserette, supermarkt, snackbar en/of restaurants en verschillende sportfaciliteiten.

Het aanbod verschilt per park, en wij kunnen u helpen hier rekening mee te houden bij het tijdelijk huren van een vakantiewoning. Wij bieden zo per direct uw medewerkers tijdelijke huisvesting met complete verzorging aan.

Veelgestelde vragen

Vind het antwoord

Waar vind ik alle informatie over het tijdelijk huren van een accommodatie?

Wanneer u op zoek bent naar een locatie voor tijdelijk te overnachten of te verblijven, bent u bij Roompot Business aan het goede adres. Met maar liefst 12.000 woningen op ruim 100 vakantieparken vindt u altijd een geschikt verblijf in de buurt van de desgewenste locatie. U vindt eenvoudig de beste accommodaties voor uw zakenrelaties en/of werknemers en alle bijbehorende informatie via onze website. 

Waar moet je op letten als je een accommodatie tijdelijk huurt?

Het aanbod van onze vakantiewoningen is zeer afhankelijk van de regio waarin de woonruimte gezocht wordt. Als u tijdelijk wilt huren moet u er rekening mee houden dat de ideale accommodatie voor u dicht gelegen is bij de werklocatie. Zo kunnen uw zakenrelaties en/of werknemers eenvoudig verplaatsen tussen beide locaties. U snijdt tevens sterk in de reiskosten van uw werknemers. Meer weten over het tijdelijk huren bij Roompot? Raadpleeg alle belangrijke informatie via onze website.

Wat zijn de voordelen van tijdelijk huren op een vakantiepark?

Via Roompot Business tijdelijk huren op een vakantiepark heeft als voordeel dat er diverse voorzieningen op het terrein zijn. Denk aan een wasserette, supermarkt, restaurant en/of zwembad. Als tijdelijke bewoner van een particuliere huurwoning kunt u eenvoudig tegen betaling gebruik maken van deze verschillende faciliteiten. Daarnaast bieden wij op elk vakantiepark gratis wifi aan.

Welke accommodaties kan ik tijdelijk huren?

Van een éénpersoons woonruimte en groepsaccommodaties tot vrijstaande bungalows en comfortabele hotelkamers. Het aanbod van Roompot Business biedt talrijke mogelijkheden. Afhankelijk van de zoeklocatie kan Roompot Business snel helpen bij het vinden van een geschikte en passende verblijfslocatie voor een tijdelijke overnachting. 

Is het slim om een tijdelijke woonruimte te huren?

Het tijdelijk huren van een tijdelijke woonruimte is een verstandige keuze. Door de tientallen locaties door heel Nederland, België en Duitsland kunnen uw medewerkers altijd op korte afstand van het werk worden gehuisvest. De reiskosten van uw personeelsleden worden eenvoudig verminderd. 

Wat kost tijdelijk huren bij Roompot Business?

De kosten van tijdelijk huren zijn variërend. De kosten zijn afhankelijk van de huurtermijn van uw verblijf, het aantal personen en de keuze van uw accommodatie. Raadpleeg alle prijzen eenvoudig online via Roompot Business.