Tijdelijk Huren Vakantiewoning

Tijdelijk vakantiewoning huren

In elke Nederlandse provincie zijn meerdere verhuurlocaties van Roompot Business gevestigd. Wij hebben een bestand dat u in staat stelt om in bijna elke gewenste regio een tijdelijk huis te huren. Het woningaanbod op deze vakantieparken verschilt per streek en hangt af van de mogelijkheden ter plekke, maar is over het algemeen bijzonder uitgebreid. U heeft de keuze uit een groot aantal soorten huisjes. Nabij het strand en de duinen kunt u daarnaast een comfortabele chalet huren voor langere tijd. 

Huisvesten buitenlandse Werknemers

Tijdelijk verblijf huren in Duitsland

De zakelijke verhuur van Roompot Business beperkt zich niet alleen tot Nederland. Over de landsgrens zijn eveneens enkele villaparken bij ons aangesloten, waardoor u ook tijdelijk kunt huren op een vakantiepark in het westen van Duitsland. Het betreft hier bungalowterreinen op locaties als Bad Bentheim, Winterberg en Oberhambach. De werknemers die tijdelijk huren, verblijven in een schitterende omgeving. Een van de bijkomende voordelen van een recreatiewoning tijdelijk huren op een bungalowpark, is dat er in de buurt genoeg te doen is voor in de vrije uren. Uw medewerkers hoeven zich hierdoor geen moment te vervelen! 

Woningen voor Expats

Andere voordelen van tijdelijk huren bij Roompot Business

Afgezien van het feit dat u bij tijdelijk huur voor gedetacheerd personeel, medewerkers op locatie en expats kunt kiezen uit allerlei woningen, bieden de vakantieparken ook volop voorzieningen om het verblijf te veraangenamen. Door tijdelijk een huis te huren op een park, kunnen uw werknemers namelijk ook (tegen betaling) gebruik maken van de aanwezige voorzieningen op het park. Denk hierbij aan een wasserette, supermarkt, snackbar en/of à-la-carterestaurant en verschillende sportfaciliteiten. Het aanbod verschilt per park, en wij kunnen u helpen hier rekening mee te houden bij het tijdelijk huren van een vakantiewoning. Zo biedt u uw medewerkers tijdelijke huisvesting met complete verzorging.