Tijdelijke huisvesting

Bij projecten en werkzaamheden op locatie is het aan te raden om uw werknemers tijdelijke huisvesting in de directe omgeving te bieden. Zeker wanneer het werk zich over een langere periode uitstrekt.

Ook als de duur van het project beperkt is, is echter het verstandig om gedurende die tijd het daarbij betrokken personeel nabij het werk onder te brengen in een tijdelijke woning voor tijdelijke verhuur. Niet alleen tijdelijke huisvesting voor uw vast personeel, maar ook huisvesting voor arbeidsmigranten en andere bijzondere doelgroepen is mogelijk bij Roompot Business.

Roompot Business is gespecialiseerd in het vinden van geschikte huisvesting en huuraccommodaties op locatie voor bedrijven en organisaties. Onze medewerkers doen er alles aan om u, als onze opdrachtgever, zo goed mogelijk te helpen en vinden het belangrijk dat alles aansluit op uw wensen. Wij bieden tijdelijke huisvesting huren via Roompot Business door heel Nederland en in het westen van Duitsland.

Geïnteresseerd in tijdelijke huisvesting?

Met maar liefst 12.000 woningen op ruim 100 vakantieparken bent u bij Roompot Business aan het juiste adres! Neem contact op met het team van Roompot Business.

Meer info
Voordelen van flexibele huisvesting

Voordelen van flexibele huisvesting

Het ter plekke onderbrengen van het personeel dat uitgezonden wordt brengt verschillende voordelen met zich mee. Een belangrijke en direct zichtbare is de beperking van de projectkosten. Door uw buitenlandse werknemers flexibel te huisvesten in een tijdelijke huurwoning bespaart uw bedrijf aanzienlijk op de uitgaven voor vervoer. Het mes snijdt bovendien aan twee kanten. Personeelshuisvesting op locatie betekent namelijk niet alleen lagere brandstofkosten, maar ook minder reistijd naar het werk. Het voorkomt de frustratie en het tijdverlies die de dagelijkse files op de Nederlandse snelwegen met zich meebrengen. Doordat bij tijdelijke huisvesting de reistijd afneemt krijgen uw medewerkers ook meer nachtrust. En het hoeft natuurlijk geen betoog dat goed uitgerust personeel voor betere resultaten zorgt.

Huisvesting voor personeel op locatie

Huisvesting voor personeel op locatie

De pluspunten van het nabij een projectlocatie huisvesten van medewerkers spreken dus voor zich. En het regelen van passende en adequate huisvesting werknemers ter plaatse is dankzij Roompot Business heel eenvoudig. Als intermediair tussen accommodatieterreinen en bedrijven kunnen wij uw personeel in elke Nederlandse provincie voorzien van onze accommodaties als u op zoek bent naar tijdelijk huren voor uw medewerkers. Ook een woning huren op Waddeneilanden als Texel en Ameland is mogelijk. Heeft u een project in Duitsland? Dan kunt u eveneens rekenen op Roompot Business voor het vinden van tijdelijke woonruimte en passende oplossingen. Hiertoe werken wij samen met tientallen gerenommeerde huisjesparken en bungalowterreinen, alsmede een aantal uitstekende hotels. Naast een aangename nachtrust vinden uw werknemers er alles wat zij nodig hebben voor een goed verzorgd verblijf.

Huurwoningen voor tijdelijk huisvesten personeel

Huurwoningen voor tijdelijk huisvesten personeel

Met zoveel locaties in ons woning verhuur bestand is ook ons huizenaanbod uitermate divers. De bungalowparken waarmee wij samenwerken bieden talloze opties voor tijdelijke huisvesting bij projecten in het land. Hieronder bevinden zich zowel accommodaties voor grote groepen als woningen voor vier of minder personen. In het omvangrijke aanbod vindt u herenhuizen en villa’s, maar tevens appartementen, chalets en bungalows. De accommodaties zijn volledig ingericht voor een comfortabel verblijf, terwijl op de terreinen zelf eveneens de nodige faciliteiten zijn. Dit loopt uiteen van een super- of minimarkt, bar en à-la-carterestaurant tot een tennisbaan, fitnessruimte en sauna. Welke voorzieningen en woningen voor flexibele huisvesting aanwezig zijn hangt af van de gekozen locatie.