Ferienpark Hambachtal

Voordelen van flexibele huisvesting

Het ter plekke onderbrengen van het personeel dat uitgezonden wordt brengt verschillende voordelen met zich mee. Een belangrijke en direct zichtbare is de beperking van de projectkosten. Door uw werknemers flexibel te huisvesten bespaart uw bedrijf aanzienlijk op de uitgaven voor vervoer. Het mes snijdt bovendien aan twee kanten. Huisvesting op locatie betekent namelijk niet alleen lagere brandstofkosten, maar ook minder reistijd naar het werk. Het voorkomt de frustratie en het tijdverlies die de dagelijkse files op de Nederlandse snelwegen met zich meebrengen. Doordat bij tijdelijke huisvesting de reistijd afneemt krijgen uw medewerkers ook meer nachtrust. En het hoeft natuurlijk geen betoog dat goed uitgerust personeel voor betere resultaten zorgt.

Akenveen

Huisvesting voor personeel op locatie

De pluspunten van het nabij een projectlocatie huisvesten van medewerkers spreken dus voor zich. En het regelen van passende en adequate huisvesting ter plaatse is dankzij Roompot Business heel eenvoudig. Als intermediair tussen accommodatieterreinen en bedrijven kunnen wij uw personeel in elke Nederlandse provincie voorzien van aantrekkelijke woningen. Ook Waddeneilanden als Texel en Ameland ontbreken niet. Heeft u een project in Duitsland? Dan kunt u eveneens rekenen op Roompot Business voor het vinden van tijdelijke woonruimte. Hiertoe werken wij samen met tientallen gerenommeerde huisjesparken en bungalowterreinen, alsmede een aantal uitstekende hotels. Naast een aangename nachtrust vinden uw werknemers er alles wat zij nodig hebben voor een goed verzorgd verblijf.

Ferienresort Bad Bentheim

Huurwoningen voor tijdelijk huisvesten personeel

Met zoveel locaties in het bestand is ook ons huizenaanbod uitermate divers. De bungalowparken waarmee wij samenwerken bieden talloze opties voor tijdelijke huisvesting bij projecten in het land. Hieronder bevinden zich zowel accommodaties voor grote groepen als woningen voor vier of minder personen. In het omvangrijke aanbod vindt u herenhuizen en villa’s, maar tevens appartementen, chalets en bungalows. De accommodaties zijn volledig ingericht voor een comfortabel verblijf, terwijl op de terreinen zelf eveneens de nodige faciliteiten zijn. Dit loopt uiteen van een super- of minimarkt, bar en à-la-carterestaurant tot een tennisbaan, fitnessruimte en sauna. Welke voorzieningen en woningen voor flexibele huisvesting aanwezig zijn hangt af van de gekozen locatie.