Tijdelijke huisvesting

Bij projecten en werkzaamheden op locatie is het aan te raden om uw werknemers tijdelijke huisvesting in de directe omgeving te bieden. Zeker wanneer het werk zich over een langere periode uitstrekt en de werknemers hun huis tijdelijk moeten verlaten.

Ook als de duur van het project kortere periode is, is het verstandig om gedurende die tijd het daarbij betrokken personeel nabij het werk onder te brengen in een tijdelijke woning voor tijdelijke verhuur. Niet alleen tijdelijke huisvesting voor uw vast personeel, maar ook huisvesting voor arbeidsmigranten en andere bijzondere doelgroepen is mogelijk bij Roompot Business. Dus bent u op zoek naar een huisvesting bedrijf, bent u bij ons aan het juiste adres.

Roompot Business is gespecialiseerd in het vinden van geschikte huisvesting en huur accommodaties op locatie voor bedrijven, organisaties en startende ondernemers. Onze medewerkers doen er alles aan om u, als onze opdrachtgever, zo goed mogelijk te helpen en vinden het belangrijk dat het aanbod tijdelijke huisvestingen aansluit op uw wensen. Wij bieden tijdelijke huisvesting huren via Roompot Business door heel Nederland en in het westen van Duitsland. Dus bent u op zoek naar een tijdelijke woonruimte, bent u bij Roompot Business aan het juiste adres.

Geïnteresseerd in tijdelijke huisvesting?

Met maar liefst 12.000 woningen op ruim 100 vakantieparken bent u bij Roompot Business aan het juiste adres! Neem contact op met het team van Roompot Business.

Voordelen van flexibele huisvesting werk

Voordelen van flexibele huisvesting werk

Het ter plekke onderbrengen van het personeel dat uitgezonden wordt brengt verschillende voordelen met zich mee. Een belangrijke en direct zichtbare is de beperking van de projectkosten. Door uw buitenlandse werknemers flexibel te huisvesten in een tijdelijke huurwoning bespaart uw bedrijf aanzienlijk op de uitgaven voor vervoer.

Het mes snijdt bovendien aan twee kanten. Personeelshuisvesting op locatie betekent namelijk niet alleen lagere brandstofkosten, maar ook minder reistijd naar het werk vanuit huis. Het is ideaal voor werknemers om dicht bij huis te werken. Het voorkomt de frustratie en het tijdverlies die de dagelijkse files op de Nederlandse snelwegen met zich meebrengen. Doordat bij tijdelijke huisvesting de reistijd afneemt krijgen uw medewerkers ook meer nachtrust. Goed uitgerust personeel zorgt ook voor betere resultaten binnen het bedrijf.

Huisvesting voor personeel op locatie

De pluspunten van het nabij een projectlocatie huisvesten van medewerkers spreken dus voor zich. En het regelen van passende en adequate huisvesting werknemers ter plaatse is dankzij Roompot Business heel eenvoudig. Als intermediair tussen accommodatie terreinen en bedrijven kunnen wij uw personeel in elke Nederlandse provincie per direct voorzien van onze accommodaties als u op zoek bent naar tijdelijk huren voor uw medewerkers. Ook een woning huren op Waddeneilanden als Texel en Ameland is mogelijk.

Heeft u een project in Duitsland? Dan kunt u eveneens rekenen op Roompot Business voor het vinden van tijdelijke woonruimte en passende oplossingen. Hiertoe werken wij samen met tientallen gerenommeerde huisjesparken en bungalow terreinen, alsmede een aantal uitstekende hotels. Er is keuze uit compleet ingerichte woningen. Naast een aangename nachtrust vinden uw werknemers er alles wat zij nodig hebben voor een goed verzorgd verblijf.

Huisvesting voor personeel op locatie
Huurwoningen voor tijdelijk huisvesten personeel

Huurwoningen voor tijdelijk huisvesten personeel

Met zoveel locaties in ons woning verhuur bestand is ook ons huizenaanbod uitermate divers. De bungalowparken waarmee wij samenwerken bieden talloze opties voor tijdelijke huisvesting bij projecten in het land. Hieronder bevinden zich zowel accommodaties voor grote groepen als woningen voor vier of minder personen. In het omvangrijke aanbod vindt u herenhuizen en villa’s, maar tevens heeft u ook de mogelijkheid om appartementen, bungalows of een chalet te huren.

De accommodaties zijn volledig ingericht voor een comfortabel verblijf, terwijl op de terreinen zelf eveneens de nodige faciliteiten zijn. Dit loopt uiteen van een super- of minimarkt, bar en à-la-carterestaurant tot een tennisbaan, fitnessruimte en sauna. Welke voorzieningen en woningen voor flexibele huisvesting aanwezig zijn hangt af van de gekozen locatie. Heeft u plannen voor het huren van een woning, neem dan contact met ons op.