Tijdelijk Huren Vakantiewoning

Buitenlandse werknemers huisvesten op bungalowpark

Roompot Business werkt ten behoeve van het huisvesten van tijdelijk ingehuurde buitenlandse arbeidskrachten samen met professionele verhuurders van accommodaties. Ons bestand bevat tientallen vakantieparken en hotels die op dit gebied met ons samenwerken. Deze zijn gevestigd door heel Nederland. Hierdoor zijn bijna alle provincies vertegenwoordigd, en vindt u in elke regio wel een bungalowpark dat huisvesting voor buitenlandse werknemers aanbiedt. Over het algemeen telt elke provincie meerdere huisjesparken met accommodaties voor tijdelijk personeel van buiten Nederland. Mochten de opties op een bepaald bungalowterrein beperkt zijn, dan vindt u via Roompot Business dus eenvoudig een of meer andere mogelijkheden in de buurt. Zo lossen wij elk huisvestingsvraagstuk snel voor u op.

Huisvesten buitenlandse Werknemers

Flexibele en multifunctionele huisvesting buitenlandse medewerkers

Er zijn veel voordelen verbonden aan het voor korte of lange tijd onderbrengen van buitenlands personeel op een bungalowpark. De belangrijkste daarvan is natuurlijk dat de accommodaties volledig zijn ingericht. Een ander pluspunt is de flexibiliteit die de vakantieterreinen hanteren met betrekking tot accommodatieverhuur. Tijdelijke huisvesting buitenlandse werknemers is daardoor vaak op korte termijn te regelen, terwijl minder gangbare huurperiodes doorgaans evenmin een probleem zijn. Een ander voordeel is dat de meeste huisjesparken veel vaste voorzieningen hebben. Naast gratis wifi, een wasruimte, restaurant en supermarkt zijn er veelal ook andere faciliteiten. Hieronder bevinden zich binnen- en buitensportmogelijkheden, fiets-, boot- of scooterverhuur, wellnesscentra, zwembaden en uitgaansgelegenheden.

Woningen voor Expats

Mogelijkheden buitenlands personeel en huisvesting

Voor buitenlandse werknemers die tijdelijk voor een onderneming werken zijn de mogelijkheden voor onderdak bijna onbeperkt. Wanneer u voor een specifiek project meerdere mensen inhuurt is een groepsaccommodatie wellicht een goede optie. Wij vertegenwoordigen diverse vakantieparken om grotere gezelschappen in te huisvesten. Maar ook kleinere groepen buitenlandse medewerkers vinden via Roompot Business onderdak. Het keuzeaanbod qua woningen is zeer omvangrijk, en bestaat onder andere uit appartementen, bungalows, duin- en strandcottages, studio’s, chalets, herenhuizen en villa’s. De aanwezige accommodatietypes waarin wij uw buitenlandse werknemers huisvesten kunnen wisselen per bungalowpark. Wij vinden echter altijd de beste oplossing voor u in de door u aangegeven provincie.

Voor meer informatie rond huisvesting buitenlandse werknemers neemt u vrijblijvend contact op met Roompot Business.