Huisvesting buitenlandse werknemers

Het aannemen van medewerkers die buiten Nederland wonen, vereist verschillende verplichtingen. Als bedrijf dat buitenlandse werknemers wil huisvesten, moet u zorgen voor geschikte accommodaties om te voldoen aan de eisen voor werkvergunningen.

Tijdelijke Huisvesting voor Buitenlandse Werknemers

Roompot Business staat klaar om u te helpen bij het vinden van goede en betaalbare huisvesting voor uw buitenlandse personeel dat tijdelijk in dienst is. Ons gespecialiseerde team biedt huisvesting voor uw buitenlandse werknemers op diverse locaties door heel Nederland.

Op zoek naar Huisvesting voor Buitenlandse Werknemers?

Met meer dan 12.000 woningen verspreid over ruim 100 vakantieparken bent u bij Roompot Business aan het juiste adres! Neem contact op met ons team voor al uw huisvestingsbehoeften.

Buitenlandse werknemers huisvesten op een bungalowpark

Buitenlandse werknemers huisvesten op een bungalowpark

Heeft u buitenlandse werknemers in dienst en zoekt u passende personeelshuisvesting? Roompot Business helpt u bij het huisvesten van tijdelijk ingehuurd buitenlands personeel en seizoensarbeiders, in samenwerking met professionele verhuurders van accommodaties.

Ons aanbod omvat tientallen vakantieparken en hotels met tijdelijke woonruimte en huisvesting voor personeel, verspreid over heel Nederland. Zo vindt u in elke regio wel een bungalowpark dat huisvesting voor buitenlandse werknemers aanbiedt. Als de opties op een bepaald bungalowpark beperkt zijn, zorgen wij ervoor dat u snel een of meerdere andere mogelijkheden in de buurt krijgt. Zo lossen wij elk huisvestingsvraagstuk voor u op zoek bent naar arbeidershuisvesting voor uw personeel.

Flexibele en multifunctionele huisvesting buitenlandse medewerkers

Het huisvesten van buitenlands personeel op een bungalowpark biedt veel voordelen, waaronder volledig ingerichte accommodaties die ideaal zijn voor arbeidsmigranten. Daarnaast zijn de vakantieterreinen zeer flexibel wat betreft accommodatieverhuur.

Tijdelijke huisvesting is daardoor vaak op korte termijn te regelen, en ook minder gebruikelijke huurperiodes zijn doorgaans geen probleem. Bovendien bieden onze woningen op de meeste bungalowparken tal van vaste voorzieningen, zoals gratis wifi, een wasruimte, restaurant en supermarkt. Ook zijn er vaak diverse faciliteiten, zoals binnen- en buitensportmogelijkheden, fiets-, boot- of scooterverhuur, wellnesscentra, zwembaden en uitgaansgelegenheden.

Flexibele en multifunctionele huisvesting buitenlandse medewerkers
Mogelijkheden buitenlands personeel en huisvesting

Mogelijkheden buitenlands personeel en huisvesting

Bij Roompot Business zijn de mogelijkheden voor onderdak van buitenlandse werknemers bijna onbeperkt. Of u nu meerdere mensen inhuurt voor een specifiek project of voor kleinere groepen buitenlandse medewerkers onderdak zoekt, wij hebben diverse vakantieparken om aan uw behoeften te voldoen.

Het aanbod aan accommodaties is zeer divers, variërend van appartementen, bungalows, duin- en strandcottages, studio's, chalets, herenhuizen tot villa's. De beschikbaarheid van accommodatietypes kan variëren per bungalowpark, maar wij vinden altijd de beste oplossing in de door u aangegeven provincie.

Voor meer informatie over bedrijfshuisvesting voor buitenlandse werknemers kunt u vrijblijvend contact opnemen met Roompot Business.

Veelgestelde vragen

Vind het antwoord

Zakelijk verhuur: Kies ik voor een bungalow, appartement of vakantiewoning?

De keuze voor het zakelijk huren van een bungalow, appartement of vakantiewoning is afhankelijk van uw situatie. Bij Roompot Business huurt eenvoudig zakelijk een mooi appartement of luxe villa voor uw zakenrelaties. Op zoek naar  een tijdelijke vakantiewoning voor uw buitenlandse werknemers? Wij helpen u graag met het vinden van de juiste accommodaties. Met maar liefst 12.000 woningen op ruim 100 vakantieparken vindt u altijd de geschikte woonruimte nabij de (werk)locatie.

Waar moet je op letten bij huisvesting voor buitenlandse werknemers?

Het aanbod voor huisvesting voor buitenlandse werknemers is zeer afhankelijk van de regio waarin de woonruimte gezocht wordt. Als u zakelijk wilt huren moet u er rekening mee houden dat de ideale accommodatie voor u dicht gelegen is bij de werklocatie. Zo kunnen uw zakenrelaties en/of werknemers eenvoudig verplaatsen tussen beide locaties. U snijdt tevens sterk in de reiskosten van uw werknemers. Meer weten over het zakelijk huren bij Roompot? Raadpleeg alle belangrijke informatie via onze website.

Wat zijn de mogelijkheden voor huisvesting voor buitenlandse werknemers?

Roompot Business heeft maar liefst 12.000 woningen op ruim 100 vakantieparken door heel Nederland, België en het westen van Duitsland. Hierdoor zijn de mogelijkheden rondom huisvesting voor buitenlandse werknemers enorm variërend. Het aanbod is afhankelijk van de regio waarin de woonruimte gezocht wordt.

Is het slim om huisvesting zakelijk te huren?

Het zakelijk huren van een tijdelijke woonruimte is een verstandige keuze. Door de tientallen locaties door heel Nederland, België en Duitsland kunnen uw medewerkers altijd op korte afstand van het werk worden gehuisvest. De reiskosten van uw personeelsleden worden eenvoudig verminderd. 

Wat zijn de voordelen van huisvesting op een vakantiepark?

Roompot Business heeft tientallen locaties door heel Nederland, België en het westen van Duitsland. Hierdoor kunnen medewerkers altijd op korte afstand van het werk worden gehuisvest. Extra voordeel van zakelijk huren op een vakantiepark is dat tegen betaling gebruik gemaakt kan worden van de parkvoorzieningen. Denk aan een wasserette, een supermarkt, een restaurant en/of andere diverse (horeca)gelegenheden.