Huisvesting buitenlandse werknemers

Het inhuren van personeel dat officieel woonachtig is in een ander land brengt diverse verplichtingen met zich mee. Een onderneming die gebruikmaakt van medewerkers uit een ander land moet bijvoorbeeld onder meer voor passende accommodaties zorgen waar het zijn buitenlandse werknemers huisvesten kan. Is dit niet het geval, dan zal de overheid de vereiste werkvergunning niet afgeven.

Huisvesting werknemers

Wanneer u goede en betaalbare huisvesting zoekt voor buitenlands personeel dat op tijdelijke basis voor u werkt kan Roompot Business u helpen. Wij zijn gespecialiseerd in huisvesting buitenlandse medewerkers, en kunnen deze op tal van locaties in Nederland onderbrengen.

Zoekt u huisvesting voor buitenlandse werknemers?

Met maar liefst 12.000 woningen op ruim 100 vakantieparken bent u bij Roompot Business aan het juiste adres! Neem contact op met het team van Roompot Business.

Buitenlandse werknemers huisvesten op een bungalowpark

Buitenlandse werknemers huisvesten op een bungalowpark

Heeft u buitenlandse werknemers in dienst en bent u op zoek naar goede huisvesting? Roompot Business helpt met het huisvesten van tijdelijk ingehuurde buitenlandse arbeidskrachten samen met professionele verhuurders van accommodaties.

Ons bestand bevat tientallen vakantieparken en hotels met tijdelijke woonruimte voor huisvesting personeel. Deze zijn gevestigd door heel Nederland. Hierdoor zijn bijna alle provincies vertegenwoordigd, en vindt u in elke regio wel een bungalowpark dat huisvesting voor buitenlandse werknemers aanbiedt. Over het algemeen telt elke provincie meerdere huisjesparken met accommodaties voor tijdelijk personeel van buiten Nederland. Mochten de opties op een bepaald bungalowterrein beperkt zijn, dan vindt u via Roompot Business dus eenvoudig een of meer andere mogelijkheden in de buurt. Zo lossen wij elk huisvestingsvraagstuk snel voor u op als u een woning huren wilt.

Flexibele en multifunctionele huisvesting buitenlandse medewerkers

Er zijn veel voordelen verbonden aan het voor korte of lange tijd onderbrengen van buitenlands personeel op een bungalowpark. De belangrijkste daarvan is natuurlijk dat de accommodaties volledig zijn ingericht. De compleet ingerichte woningen zijn een geschikte huisvesting van arbeidsmigranten. Een ander pluspunt is de flexibiliteit die de vakantieterreinen hanteren met betrekking tot accommodatieverhuur.

Tijdelijke huisvesting buitenlandse werknemers is daardoor vaak op korte termijn te regelen, terwijl minder gangbare huurperiodes doorgaans evenmin een probleem zijn. Een ander voordeel is dat onze woningen op de meeste huisjesparken veel vaste voorzieningen hebben. Naast gratis wifi, een wasruimte, restaurant en supermarkt zijn er veelal ook andere faciliteiten. Hieronder bevinden zich binnen- en buitensportmogelijkheden, fiets-, boot- of scooterverhuur, wellnesscentra, zwembaden en uitgaansgelegenheden.

Flexibele en multifunctionele huisvesting buitenlandse medewerkers
Mogelijkheden buitenlands personeel en huisvesting

Mogelijkheden buitenlands personeel en huisvesting

Voor buitenlandse werknemers die tijdelijk voor een onderneming werken zijn de mogelijkheden voor onderdak bijna onbeperkt. Wanneer u voor een specifiek project meerdere mensen inhuurt is een groepsaccommodatie wellicht een goede optie. Wij bieden diverse vakantieparken om grotere gezelschappen in te huisvesten. Maar ook kleinere groepen buitenlandse medewerkers vinden via Roompot Business onderdak.

Het keuzeaanbod qua woningen is zeer omvangrijk, en bestaat onder andere uit appartementen, bungalows, duin- en strandcottages, studio’s, chalets, herenhuizen en villa’s. De aanwezige accommodatietypes waarin wij uw buitenlandse werknemers huisvesten kunnen wisselen per bungalowpark. Wij vinden echter altijd de beste oplossing voor u in de door u aangegeven provincie.

Voor meer informatie rond huisvesting buitenlandse werknemers neemt u vrijblijvend contact op met Roompot Business.