Arbeiderswoning huren voor uw werknemers

Soms moet er werk verricht worden op locatie, bijvoorbeeld bij een nieuw bouwproject. Het is dan erg fijn wanneer u uw werknemers een accommodatie in de buurt kunt geven voor een lang verblijf. Ook zal dit u enorm in reistijd schelen.

Wij bieden de oplossing door het verhuren van een arbeiderswoning op onze parken door heel Nederland en zelf Duitsland. Deze arbeiderswoningen zijn voorzien van alle gemakken en ruimte. Reduceer dus niet alleen in reistijd, maar biedt uw buitenlandse werknemers ook de gezelligheid en ontspanning van een thuisgevoel tijdens de duur van het project in een tijdelijke woonruimte.

Een arbeiderswoning huren

Met maar liefst 12.000 woningen op ruim 100 vakantieparken bent u bij Roompot Business aan het juiste adres! Neem contact op met het team van Roompot Business.

Mogelijkheden arbeidershuisvesting

Mogelijkheden arbeidershuisvesting

Voor het huren van arbeiderswoningen bent u bij Roompot Business aan het juiste adres. Wij helpen u graag met het uitzoeken van de verschillende mogelijkheden zodat u de juiste woning kan vinden. Zo zijn er grote arbeidershuizen waar meerdere werknemers tegelijk kunnen verblijven, maar ook kleinere woningen. Met een goed advies helpen wij uw personeel in de juiste accomodaties plaatsen op het park zo dicht mogelijk bij uw werkplaats, project op locatie of het kantoor. Dit zijn niet enkel kleine woningen, er is keuze uit chalets, bungalows, maar ook villa's. Bovendien bieden we naast een woning huren ook diverse vergaderruimtes aan op het park, zodat er in alle rust kan worden gewerkt en overlegd.

Arbeiderswoningen voor tijdelijke werknemers

Soms werkt u bij grote projecten met tijdelijke werknemers. U kunt deze werknemers natuurlijk onderbrengen in een hotel, maar voor hen is het veel prettiger om tijdelijk in een huis te wonen. Door zelf te kunnen koken, televisie te kunnen kijken en te genieten van een goede internetverbinding zullen de werknemers zich veel meer ontspannen voelen. Een ontspannen werknemer is scherp en gemotiveerd. Daarom huurt u een arbeiderswoning!

Arbeiderswoningen voor tijdelijke werknemers