Arbeiderswoning huren voor uw werknemers

Soms moet er werk verricht worden op locatie, bijvoorbeeld bij een nieuw bouwproject. Het is dan erg fijn wanneer u uw werknemers een accommodatie in de buurt kunt geven voor een lang verblijf. Ook zal dit u enorm in reistijd schelen.

Wij bieden de oplossing door het verhuren van een arbeiderswoning op onze parken door heel Nederland en zelf Duitsland. Deze arbeiderswoningen zijn voorzien van alle gemakken en ruimte. Reduceer dus niet alleen in reistijd, maar biedt uw buitenlandse werknemers ook de gezelligheid en ontspanning van een thuisgevoel tijdens de duur van het project in een tijdelijke woonruimte.

Een arbeiderswoning huren

Met maar liefst 12.000 woningen op ruim 100 vakantieparken bent u bij Roompot Business aan het juiste adres! Neem contact op met het team van Roompot Business.

Mogelijkheden arbeidershuisvesting

Mogelijkheden arbeidershuisvesting

Voor het huren van arbeiderswoningen bent u bij Roompot Business aan het juiste adres. Wij helpen u graag met het uitzoeken van de verschillende mogelijkheden zodat u de juiste woning kan vinden. Zo zijn er grote arbeidershuizen waar meerdere werknemers tegelijk kunnen verblijven, maar ook kleinere woningen. Met een goed advies helpen wij uw personeel in de juiste accomodaties plaatsen op het park zo dicht mogelijk bij uw werkplaats, project op locatie of het kantoor. Dit zijn niet enkel kleine woningen, er is keuze uit chalets, bungalows, maar ook villa's. Bovendien bieden we naast een woning huren ook diverse vergaderruimtes aan op het park, zodat er in alle rust kan worden gewerkt en overlegd.

Arbeiderswoningen voor tijdelijke werknemers

Soms werkt u bij grote projecten met tijdelijke werknemers. U kunt deze werknemers natuurlijk onderbrengen in een hotel, maar voor hen is het veel prettiger om tijdelijk in een huis te wonen. Door zelf te kunnen koken, televisie te kunnen kijken en te genieten van een goede internetverbinding zullen de werknemers zich veel meer ontspannen voelen. Een ontspannen werknemer is scherp en gemotiveerd. Daarom huurt u een arbeiderswoning!

Arbeiderswoningen voor tijdelijke werknemers

Veelgestelde vragen

Vind het antwoord

Zakelijk verhuur: Kies ik voor een bungalow, appartement of vakantiewoning?

De keuze voor het zakelijk huren van een bungalow, appartement of vakantiewoning is afhankelijk van uw situatie. Bij Roompot Business huurt eenvoudig zakelijk een mooi appartement of luxe villa voor uw zakenrelaties. Op zoek naar  een tijdelijke vakantiewoning voor uw buitenlandse werknemers? Wij helpen u graag met het vinden van de juiste accommodaties. Met maar liefst 12.000 woningen op ruim 100 vakantieparken vindt u altijd de geschikte woonruimte nabij de (werk)locatie.

Wat zijn de mogelijkheden voor zakelijke verhuur?

Roompot Business heeft maar liefst 12.000 woningen op ruim 100 vakantieparken door heel Nederland, België en het westen van Duitsland. Hierdoor zijn de mogelijkheden rondom de zakelijke verhuur enorm variërend. Het aanbod is afhankelijk van de regio waarin de woonruimte gezocht wordt.

Waar moet je op letten als je een arbeidswoning zakelijk huurt?

Het aanbod van onze arbeidswoningen is zeer afhankelijk van de regio waarin de woonruimte gezocht wordt. Als u zakelijk wilt huren moet u er rekening mee houden dat de ideale arbeidswoning voor u dicht gelegen is bij de werklocatie. Zo kunnen uw zakenrelaties en/of werknemers eenvoudig verplaatsen tussen beide locaties. U snijdt tevens sterk in de reiskosten van uw werknemers. Meer weten over het zakelijk huren bij Roompot? Raadpleeg alle belangrijke informatie via onze website.

Waar vind ik alle informatie over het zakelijk huren van een arbeidswoning?

Wanneer u op zoek bent naar een locatie voor tijdelijk te overnachten of te verblijven, bent u bij Roompot Business aan het goede adres. Met maar liefst 12.000 woningen op ruim 100 vakantieparken vindt u altijd een geschikt verblijf in de buurt van de desgewenste locatie. U vindt eenvoudig de beste arbeidswoning voor uw zakenrelaties en/of werknemers en alle bijbehorende informatie via onze website. 

Is het slim om een tijdelijke arbeidswoning zakelijk te huren?

Het zakelijk huren van een tijdelijke arbeidswoning is een verstandige keuze. Door de tientallen locaties door heel Nederland, België en Duitsland kunnen uw medewerkers altijd op korte afstand van het werk worden gehuisvest. De reiskosten van uw personeelsleden worden eenvoudig verminderd.