Expat housing door heel Nederland

Expats wonen graag op bijzondere locaties, in woonruimtes voorzien van alle gemakken. Ver weg van de thuishaven, maar het gevoel van een echt thuis. Expats zijn buitenlandse werknemers die tijdelijk in Nederland komen werken. Roompot Business biedt de oplossing voor bedrijven die woonruimte voor expats zoeken, met onze ruime ervaring aan een woning verhuren aan expats. Roompot Business biedt door heel Nederland verhuur aan expats van uitstekende kwaliteit. Elk van onze ruim 12000 woningen op 100 parken is bij uitstek geschikt voor expats housing. Of het nu een appartement, hotel, chalet of luxe vrijstaande villa betreft, al onze expat rentals voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Aan de kust, in een bosrijk gebied of vlakbij grote steden, iedere expat zal zich helemaal thuis voelen in een van onze goed uitgeruste en stijlvolle expat housing.

Interesse in expat housing?

Met maar liefst 12.000 woningen op ruim 100 vakantieparken bent u bij Roompot Business aan het juiste adres! Neem contact op met het team van Roompot Business.

Woonruimte expats op bijzondere locaties

Woonruimte expats op bijzondere locaties

De expat rentals van Roompot Business worden gekenmerkt door hun bijzondere locaties. De real estate voor het zakelijk overnachten zijn gelegen op parken voorzien van alle gemakken voor de expats. Wifi, een supermarkt, een restaurant en een wasserette behoren vaak tot de aantrekkelijke extra’s (tegen betaling). Roompot Business is gespecialiseerd in het verhuren van een expat woning en biedt haar gasten graag zoveel mogelijk comfort. Hierdoor ervaren expats hun zakelijke verblijf in Nederland vaak met een vleugje vrijheid.

Thuis in het buitenland

Werken en wonen in het buitenland vraagt om goede voorzieningen. Roompot Business helpt u hiermee graag met prettige accommodaties van hoge kwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in een huis verhuren aan expats die voor enkele maanden of een jaar in nederland verblijven. Wij denken graag mee en bieden oplossingen op maat, waardoor de woning geschikt is voor uw specifieke vraag. 

Wij begrijpen hoe aangenaam het is om thuis te komen in een goed uitgeruste woning op een rustige locatie na een dag hard werken. Roompot Business heeft een breed aanbod van flexibele mogelijkheden voor de juiste woonruimte voor expats. Daarnaast hanteren we transparante voorwaarden en is het service niveau voor onze gasten van hoog niveau. Ons motto is daarom ook: een thuisgevoel in je werkomgeving.

Thuis in het buitenland

Veelgestelde vragen

Vind het antwoord

Zakelijk verhuur: Kies ik voor een bungalow, appartement of vakantiewoning?

De keuze voor het zakelijk huren van een bungalow, appartement of vakantiewoning is afhankelijk van uw situatie. Bij Roompot Business huurt eenvoudig zakelijk een mooi appartement of luxe villa voor uw zakenrelaties. Op zoek naar  een tijdelijke vakantiewoning voor uw buitenlandse werknemers? Wij helpen u graag met het vinden van de juiste accommodaties. Met maar liefst 12.000 woningen op ruim 100 vakantieparken vindt u altijd de geschikte woonruimte nabij de (werk)locatie.

Wat zijn de voordelen van zakelijk huren op een vakantiepark?

Roompot Business heeft tientallen locaties door heel Nederland, België en het westen van Duitsland. Hierdoor kunnen medewerkers altijd op korte afstand van het werk worden gehuisvest. Extra voordeel van zakelijk huren op een vakantiepark is dat tegen betaling gebruik gemaakt kan worden van de parkvoorzieningen. Denk aan een wasserette, een supermarkt, een restaurant en/of andere diverse (horeca)gelegenheden.  

Waar moet je op letten als je expat housing zakelijk huurt?

Het aanbod van onze expat housing is zeer afhankelijk van de regio waarin de woonruimte gezocht wordt. Als u zakelijk wilt huren moet u er rekening mee houden dat de ideale accommodatie voor u dicht gelegen is bij de werklocatie. Zo kunnen uw zakenrelaties en/of werknemers eenvoudig verplaatsen tussen beide locaties. U snijdt tevens sterk in de reiskosten van uw werknemers. Meer weten over het zakelijk huren bij Roompot? Raadpleeg alle belangrijke informatie via onze website.

Waar vind ik alle informatie over het zakelijk huren van expat housing?

Wanneer u op zoek bent naar een locatie voor tijdelijk te overnachten of te verblijven, bent u bij Roompot Business aan het goede adres. Met maar liefst 12.000 woningen op ruim 100 vakantieparken vindt u altijd een geschikt verblijf in de buurt van de desgewenste locatie. U vindt eenvoudig de beste accommodaties voor uw zakenrelaties en/of werknemers en alle bijbehorende informatie via onze website. 

Is het slim om tijdelijke expat housing zakelijk te huren?

Het zakelijk huren van tijdelijke expat housing is een verstandige keuze. Door de tientallen locaties door heel Nederland, België en Duitsland kunnen uw medewerkers altijd op korte afstand van het werk worden gehuisvest. De reiskosten van uw personeelsleden worden eenvoudig verminderd.