Expat housing door heel Nederland

Expats wonen graag op bijzondere locaties, in woonruimtes voorzien van alle gemakken. Ver weg van de thuishaven, maar het gevoel van een echt thuis. Expats zijn buitenlandse werknemers die tijdelijk in Nederland komen werken. Roompot Business biedt de oplossing voor bedrijven die woonruimte voor expats zoeken, met onze ruime ervaring aan een woning verhuren aan expats. Roompot Business biedt door heel Nederland verhuur aan expats van uitstekende kwaliteit. Elk van onze ruim 12000 woningen op 100 parken is bij uitstek geschikt voor expats housing. Of het nu een appartement, hotel, chalet of luxe vrijstaande villa betreft, al onze expat rentals voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Aan de kust, in een bosrijk gebied of vlakbij grote steden, iedere expat zal zich helemaal thuis voelen in een van onze goed uitgeruste en stijlvolle expat housing.

Interesse in expat housing?

Met maar liefst 12.000 woningen op ruim 100 vakantieparken bent u bij Roompot Business aan het juiste adres! Neem contact op met het team van Roompot Business.

Woonruimte expats op bijzondere locaties

Woonruimte expats op bijzondere locaties

De expat rentals van Roompot Business worden gekenmerkt door hun bijzondere locaties. De real estate voor het zakelijk overnachten zijn gelegen op parken voorzien van alle gemakken voor de expats. Wifi, een supermarkt, een restaurant en een wasserette behoren vaak tot de aantrekkelijke extra’s (tegen betaling). Roompot Business is gespecialiseerd in het verhuren van een expat woning en biedt haar gasten graag zoveel mogelijk comfort. Hierdoor ervaren expats hun zakelijke verblijf in Nederland vaak met een vleugje vrijheid.

Thuis in het buitenland

Werken en wonen in het buitenland vraagt om goede voorzieningen. Roompot Business helpt u hiermee graag met prettige accommodaties van hoge kwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in een huis verhuren aan expats die voor enkele maanden of een jaar in nederland verblijven. Wij denken graag mee en bieden oplossingen op maat, waardoor de woning geschikt is voor uw specifieke vraag. 

Wij begrijpen hoe aangenaam het is om thuis te komen in een goed uitgeruste woning op een rustige locatie na een dag hard werken. Roompot Business heeft een breed aanbod van flexibele mogelijkheden voor de juiste woonruimte voor expats. Daarnaast hanteren we transparante voorwaarden en is het service niveau voor onze gasten van hoog niveau. Ons motto is daarom ook: een thuisgevoel in je werkomgeving.

Thuis in het buitenland