Chalet huren voor langere tijd

Bij werkzaamheden op projectmatige basis die buiten de eigen regio plaatsvinden, is het lokaal huisvesten van de daarbij betrokken medewerkers de beste oplossing. Voor dit onderdak in de regio zijn verschillende mogelijkheden, waaronder een chalet huren voor langere tijd op een bungalowterrein.

Het is voor u als werkgever voordeliger en wordt ook door het uitgezonden personeel als positief ervaren. Deze zien hierdoor namelijk hun reistijd verkort, terwijl ze verblijven in goed gefaciliteerde accommodaties als tijdelijke woonruimte. Roompot Business heeft talloze chalets te huur voor langere periode of tijdelijk huren wanneer u op zoek bent naar woonruimte voor medewerkers. Dus bent u op zoek naar een chalet huren voor langere periode, dan staat Roompot Business voor u klaar.

Geïnteresseerd in een chalet voor langere tijd?

Met maar liefst 12.000 woningen op ruim 100 vakantieparken bent u bij Roompot Business aan het juiste adres! Neem contact op met het team van Roompot Business.

Te huur chalet langere tijd

Te huur chalet langere tijd

Roompot Business fungeert als tussenpersoon voor zakelijke partijen die regelmatig werknemers detacheren naar locaties in het land. Stel: uw bedrijf is gevestigd in bijvoorbeeld Ermelo Gelderland of Noord-Holland en u heeft een langdurige klus aangenomen in de regio Noord Brabant. Dan kunt u het personeel onderbrengen in een hotel, maar een tijdelijk chalet huren Brabant op een vakantiepark is ook mogelijk. De provincie telt meerdere aantrekkelijke bungalowterreinen of campings, die zich via Roompot Business aanbieden als locatie voor zakelijke verhuur. Uiteraard kunt u ook op ons rekenen wanneer u elders in het land per direct een huur woning nodig heeft voor uw medewerkers, voor korte en langere projecten. Wij bieden tientallen vakantieparken verspreid over heel Nederland, en hebben tevens mooi chalet verhuur voor langere tijd in Duitsland.

Chalet langere tijd

Een groot voordeel van een prachtig chalet langere tijd huren als tijdelijke huisvesting voor uitgezonden werknemers is dat zij op deze manier verblijven in een omgeving die volop ruimte biedt voor uitstapjes in de vrije tijd. De chalet op recreatiepark en andere recreatiewoningen zijn bovendien van alle gemakken voorzien. De gemeubileerde chalets te huur zijn er ook in alle soorten en maten, van een chalet van ca 32 m² tot 92 m², en hebben een of twee slaapkamers of meer. De gemeubileerde chalet is volledig ingericht en het ontbreekt niet aan zaken die het comfort verhogen. Dit loopt uiteen van een moderne flatscreen-tv of open haard tot een privésauna en open keuken. De aanwezige luxe bij een chalet huren voor langere periode varieert per type woning waarvoor u kiest, en de opties qua huisvesting wisselen per vakantiehuis in Nederland. Er is keuze uit een leuke chalet, lodges, huur bungalows en cottages, maar ook groepsaccommodaties, villa’s en herenhuizen.

Chalet langere tijd
Mogelijkheden chalet huren

Mogelijkheden chalet huren

Afgezien van de extra’s waarover een groot deel van de recreatiewoningen beschikt, wordt uw gedetacheerde personeel ook op het terrein zelf allerlei mogelijkheden geboden voor ontspanning. Zo hebben diverse bungalowparken faciliteiten voor sportieve activiteiten, zoals een tenniscourt, binnen- of buitenbad, golfterrein of bowlingbanen. Vakantieparken waar een chalet huren langere periode mogelijk is, hebben daarnaast voorzieningen als een supermarkt, een ontbijtservice, een bar en een à-la-carterestaurant of andere eetgelegenheden. Afhankelijk van de locatie kan verder gebruik worden gemaakt van onder meer fietsverhuur, bootverhuur, fitnessmogelijkheden en een saunaruimte of wellnesscentrum. Ook zijn de chalets vaak gelegen in een natuurrijke omgeving. U vindt dus altijd een chalet te huur langere tijd op een bungalowterrein met aantrekkelijke mogelijkheden voor uw medewerkers. Roompot Business, expert in het verhuren van een chalet, stacaravan en meer!

Veelgestelde vragen

Vind het antwoord

Waar vind ik alle informatie over het tijdelijk huren van een accommodatie?

Wanneer u op zoek bent naar een locatie voor tijdelijk te overnachten of te verblijven, bent u bij Roompot Business aan het goede adres. Met maar liefst 12.000 woningen op ruim 100 vakantieparken vindt u altijd een geschikt verblijf in de buurt van de desgewenste locatie. U vindt eenvoudig de beste accommodaties voor uw zakenrelaties en/of werknemers en alle bijbehorende informatie via onze website. 

Wat zijn de voordelen van tijdelijk huren op een vakantiepark?

Via Roompot Business tijdelijk huren op een vakantiepark heeft als voordeel dat er diverse voorzieningen op het terrein zijn. Denk aan een wasserette, supermarkt, restaurant en/of zwembad. Als tijdelijke bewoner van een particuliere huurwoning kunt u eenvoudig tegen betaling gebruik maken van deze verschillende faciliteiten. Daarnaast bieden wij op elk vakantiepark gratis wifi aan.

Waar moet je op letten als je een chalet tijdelijk huurt?

Het aanbod van onze chalets is zeer afhankelijk van de regio waarin de woonruimte gezocht wordt. Als u tijdelijk wilt huren moet u er rekening mee houden dat de ideale accommodatie voor u dicht gelegen is bij de werklocatie. Zo kunnen uw zakenrelaties en/of werknemers eenvoudig verplaatsen tussen beide locaties. U snijdt tevens sterk in de reiskosten van uw werknemers. Meer weten over het tijdelijk huren bij Roompot? Raadpleeg alle belangrijke informatie via onze website.

Wat zijn de mogelijkheden voor tijdelijk huren?

Roompot Business heeft maar liefst 12.000 woningen op ruim 100 vakantieparken door heel Nederland, België en het westen van Duitsland. Hierdoor zijn de mogelijkheden rondom de tijdelijk huren enorm variërend. Het aanbod is afhankelijk van de regio waarin de woonruimte gezocht wordt.

Wat kost tijdelijk huren bij Roompot Business?

De kosten van tijdelijk huren zijn variërend. De kosten zijn afhankelijk van de huurtermijn van uw verblijf, het aantal personen en de keuze van uw accommodatie. Raadpleeg alle prijzen eenvoudig online via Roompot Business.