Chalet huren voor langere tijd

Bij werkzaamheden op projectmatige basis die buiten de eigen regio plaatsvinden, is het lokaal huisvesten van de daarbij betrokken medewerkers de beste oplossing. Voor dit onderdak in de regio zijn verschillende mogelijkheden, waaronder een chalet huren voor langere tijd op een bungalowterrein.

Het is voor u als werkgever voordeliger en wordt ook door het uitgezonden personeel als positief ervaren. Deze zien hierdoor namelijk hun reistijd verkort, terwijl ze verblijven in goed gefaciliteerde accommodaties als tijdelijke woonruimte. Roompot Business heeft talloze chalets te huur voor langere periode of tijdelijk huren wanneer u op zoek bent naar woonruimte voor medewerkers. Dus bent u op zoek naar een chalet huren voor langere periode, dan staat Roompot Business voor u klaar.

Geïnteresseerd in een chalet voor langere tijd?

Met maar liefst 12.000 woningen op ruim 100 vakantieparken bent u bij Roompot Business aan het juiste adres! Neem contact op met het team van Roompot Business.

Te huur chalet langere tijd

Te huur chalet langere tijd

Roompot Business fungeert als tussenpersoon voor zakelijke partijen die regelmatig werknemers detacheren naar locaties in het land. Stel: uw bedrijf is gevestigd in bijvoorbeeld Ermelo Gelderland of Noord-Holland en u heeft een langdurige klus aangenomen in de regio Noord Brabant. Dan kunt u het personeel onderbrengen in een hotel, maar een tijdelijk chalet huren Brabant op een vakantiepark is ook mogelijk. De provincie telt meerdere aantrekkelijke bungalowterreinen of campings, die zich via Roompot Business aanbieden als locatie voor zakelijke verhuur. Uiteraard kunt u ook op ons rekenen wanneer u elders in het land per direct een huur woning nodig heeft voor uw medewerkers, voor korte en langere projecten. Wij bieden tientallen vakantieparken verspreid over heel Nederland, en hebben tevens mooi chalet verhuur voor langere tijd in Duitsland.

Chalet langere tijd

Een groot voordeel van een prachtig chalet langere tijd huren als tijdelijke huisvesting voor uitgezonden werknemers is dat zij op deze manier verblijven in een omgeving die volop ruimte biedt voor uitstapjes in de vrije tijd. De chalet op recreatiepark en andere recreatiewoningen zijn bovendien van alle gemakken voorzien. De gemeubileerde chalets te huur zijn er ook in alle soorten en maten, van een chalet van ca 32 m² tot 92 m², en hebben een of twee slaapkamers of meer. De gemeubileerde chalet is volledig ingericht en het ontbreekt niet aan zaken die het comfort verhogen. Dit loopt uiteen van een moderne flatscreen-tv of open haard tot een privésauna en open keuken. De aanwezige luxe bij een chalet huren voor langere periode varieert per type woning waarvoor u kiest, en de opties qua huisvesting wisselen per vakantiehuis in Nederland. Er is keuze uit een leuke chalet, lodges, huur bungalows en cottages, maar ook groepsaccommodaties, villa’s en herenhuizen.

Chalet langere tijd
Mogelijkheden chalet huren

Mogelijkheden chalet huren

Afgezien van de extra’s waarover een groot deel van de recreatiewoningen beschikt, wordt uw gedetacheerde personeel ook op het terrein zelf allerlei mogelijkheden geboden voor ontspanning. Zo hebben diverse bungalowparken faciliteiten voor sportieve activiteiten, zoals een tenniscourt, binnen- of buitenbad, golfterrein of bowlingbanen. Vakantieparken waar een chalet huren langere periode mogelijk is, hebben daarnaast voorzieningen als een supermarkt, een ontbijtservice, een bar en een à-la-carterestaurant of andere eetgelegenheden. Afhankelijk van de locatie kan verder gebruik worden gemaakt van onder meer fietsverhuur, bootverhuur, fitnessmogelijkheden en een saunaruimte of wellnesscentrum. Ook zijn de chalets vaak gelegen in een natuurrijke omgeving. U vindt dus altijd een chalet te huur langere tijd op een bungalowterrein met aantrekkelijke mogelijkheden voor uw medewerkers. Roompot Business, expert in het verhuren van een chalet, stacaravan en meer!