Zeebad

Chalet huren

Roompot Business fungeert als tussenpersoon voor zakelijke partijen die regelmatig werknemers detacheren naar locaties in het land. Stel: uw bedrijf is gevestigd in het noorden van Nederland en u heeft een langdurige klus aangenomen in de regio Eindhoven. Dan kunt u het personeel onderbrengen in een hotel, maar een tijdelijk chalet huren Brabant op een vakantiepark is ook mogelijk. De provincie telt meerdere aantrekkelijke bungalowterreinen of campings, die zich via Roompot Business aanbieden als locatie voor zakelijke verhuur. Uiteraard kunt u ook op ons rekenen wanneer u elders in het land accommodaties nodig hebt voor uw medewerkers. Wij vertegenwoordigen tientallen vakantieparken verspreid over heel Nederland, en hebben tevens chalet verhuur voor langere tijd in Duitsland.

Marke van ruinen

Chalet langere periode

Een groot voordeel van een chalet langere tijd huren voor uitgezonden werknemers is dat zij op deze manier verblijven in een omgeving die volop ruimte biedt voor uitstapjes in de vrije tijd. De chalets en andere recreatiewoningen zijn bovendien van alle gemakken voorzien. Ze zijn volledig ingericht en het ontbreekt niet aan zaken die het comfort verhogen. Dit loopt uiteen van een moderne flatscreen-tv of open haard tot een privésauna. De aanwezige luxe bij een chalet huren voor langere periode varieert per type woning waarvoor u kiest, en de opties qua huisvesting wisselen per vakantiepark. Er zijn chalets, lodges en cottages, maar ook groepsaccommodaties, villa’s en herenhuizen.

Mogelijkheden

Afgezien van de extra’s waarover een groot deel van de recreatiewoningen beschikt, wordt uw gedetacheerde personeel ook op het terrein zelf allerlei mogelijkheden geboden voor ontspanning. Zo hebben diverse bungalowparken faciliteiten voor sportieve activiteiten, zoals een tenniscourt, binnen- of buitenbad, golfterrein of bowlingbanen. Vakantieparken waar een chalet huren langere periode mogelijk is, hebben daarnaast voorzieningen als een supermarkt, een ontbijtservice, een bar en een à-la-carterestaurant of andere eetgelegenheden. Afhankelijk van de locatie kan verder gebruik worden gemaakt van onder meer fietsverhuur, bootverhuur, fitnessmogelijkheden en een saunaruimte of wellnesscentrum. U vindt dus altijd een chalet te huur langere tijd op een bungalowterrein met aantrekkelijke mogelijkheden voor uw medewerkers.