Zeebad

Eenvoudig, snel en veelzijdig

Als specialist in verhuur van bedrijfswoonruimte kan Roompot Business uw medewerkers aan veel verschillende woonruimtes helpen. Onze service komt niet alleen goed van pas indien u geregeld mensen moet onderbrengen op wisselende locaties in het land, maar ook voor het vinden van verblijfs- en overnachtingsmogelijkheden voor bijvoorbeeld uit het buiteland afkomstige zakenrelaties en expats. In alle gevallen hebben wij gegarandeerd tijdelijke huisvesting beschikbaar. Omdat een groot deel van onze dienstverlening is gericht op de zakelijke overnachting, kunnen wij uw zakenrelaties of werknemers snel onderdak bieden op een locatie dicht bij het werk.

Cadzand

Van villa tot hotel

Roompot Business werkt samen met talloze villaparken. In elke provincie van Nederland onderhouden wij contacten met verschillende bungalowterreinen, waardoor er een omvangrijk aanbod is met adressen en locaties voor de zakelijke overnachting. Niet alleen qua locaties is het aanbod bijzonder groot, maar ook qua mogelijkheden voor verschillende soorten woonruimtes. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een knusse duinchalet, een gezellig huisje aan het strand, mooie bungalows, moderne appartementen, ruime chalets of zelfs een luxe vrijstaande villa. Welke mogelijkheden wij uw gedetacheerde personeel, buitenlandse medewerkers of zakenrelaties precies kunnen bieden, is afhankelijk van het aanbod in de beoogde regio of provincie. In de buurt van grote steden als Amsterdam en Rotterdam kan er daarnaast ook worden voorzien in huisvesting in een hotel

Oesterdam

Uitgebreide faciliteiten

Bij het vinden van accommodaties voor uw werknemers is het belangrijk dat een verblijfslocatie vlak bij het werk kan worden gehuurd. Met een zo kort mogelijke reistijd naar de werkplek bespaart u immers aan alle kanten geld. Natuurlijk is het ook erg aantrekkelijk om op de verblijfslocatie de nodige voorzieningen te hebben. Op de diverse bungalowterreinen bent u er zeker van dat er voldoende faciliteiten voor uw medewerkers aanwezig zijn. Zij kunnen hier (vaak tegen betaling) gebruik van maken. Dit kan variëren van een wasserette tot een supermarkt. Door de vaak toeristische ligging zijn er ook buiten het park goede vrijetijdsmogelijkheden.