Bedrijfswoonruimte, een thuis op iedere locatie

Een goede en ontspannen thuissituatie verhoogd de productiviteit van uw medewerkers. Thuis kan er uitgerust worden, waardoor er ook op het werk beter gepresteerd kan worden. Wanneer de werklocatie ver van huis ligt, is het daarom belangrijk om in de buurt van de werklocatie door het huren van een bedrijfs woonruimte een fijne thuissituatie te creëren.

Roompot Business maakt dit mogelijk door middel van het verhuren van deze bedrijfswoningen voorzien van alle gemakken voor werknemers en expats. Op parken kunnen expats (tegen betaling) gebruik maken van de faciliteiteiten, dit maakt expat housing aantrekkelijk.

Interesse in het huren van een bedrijfswoning voor een zakelijke overnachting?

Met maar liefst 12.000 woningen op ruim 100 vakantieparken bent u bij Roompot Business aan het juiste adres! Neem contact op met het team van Roompot Business.

Verschillende soorten woonruimte

Verschillende soorten woonruimte

Bij Roompot Business is het mogelijk om een bedrijfswoonruimte voor een langere periode te huren en zo voor uw medewerkers een echt thuis te creëren. Wanneer u tijdelijke woonruimte zoekt voor medewerkers zijn er vele mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor het huren van hotelkamers, appartementen en chalets, maar ook onze luxe vrijstaande villa’s of een woonhuis met bedrijfsruimte kunnen voor een langere periode zakelijk gehuurd worden. Een populaire trend in de huidige tijd is het kantoor aan huis. Het huren van een bedrijfswoning kan hier ook aan bijdragen, omdat uw medewerkers niet alleen een comfortabele woonruimte hebben, maar ook de mogelijkheid hebben om vanuit huis te werken. U bepaalt zelf voor welke periode u de woning wilt huren. Tijdens een verblijf kunnen er meerdere medewerkers tegelijk of na elkaar gebruik van de woning maken.

Geheel zorgenvrij huren

Een bedrijfs woonruimte huren op één van onze vakantieparken is gemakkelijk en biedt verschillende voordelen. Allereerst heeft Roompot Business, met parken gevestigd door heel Nederland en een deel van Duitsland, vele mogelijkheden voor verhuur op maat dichtbij de werklocatie. Ook zijn er gemeubileerde huurmogelijkheden waardoor de woningen met bedrijfsruimte een huiselijke sfeer hebben. Een gehuurde woning wordt schoongehouden en ook over het onderhoud hoeft u zich zeker geen zorgen te maken!

geheel zorgenvrij huren

Veelgestelde vragen

Vind het antwoord

Zakelijk verhuur: Kies ik voor een bungalow, appartement of vakantiewoning?

De keuze voor het zakelijk huren van een bungalow, appartement of vakantiewoning is afhankelijk van uw situatie. Bij Roompot Business huurt eenvoudig zakelijk een mooi appartement of luxe villa voor uw zakenrelaties. Op zoek naar  een tijdelijke vakantiewoning voor uw buitenlandse werknemers? Wij helpen u graag met het vinden van de juiste accommodaties. Met maar liefst 12.000 woningen op ruim 100 vakantieparken vindt u altijd de geschikte woonruimte nabij de (werk)locatie.

Wat zijn de voordelen van zakelijk huren op een vakantiepark?

Roompot Business heeft tientallen locaties door heel Nederland, België en het westen van Duitsland. Hierdoor kunnen medewerkers altijd op korte afstand van het werk worden gehuisvest. Extra voordeel van zakelijk huren op een vakantiepark is dat tegen betaling gebruik gemaakt kan worden van de parkvoorzieningen. Denk aan een wasserette, een supermarkt, een restaurant en/of andere diverse (horeca)gelegenheden.  

Wat zijn de mogelijkheden voor zakelijke verhuur?

Roompot Business heeft maar liefst 12.000 woningen op ruim 100 vakantieparken door heel Nederland, België en het westen van Duitsland. Hierdoor zijn de mogelijkheden rondom de zakelijke verhuur enorm variërend. Het aanbod is afhankelijk van de regio waarin de woonruimte gezocht wordt.

Is het slim om een tijdelijke bedrijfswoonruimte zakelijk te huren?

Het zakelijk huren van een tijdelijke bedrijfswoonruimte is een verstandige keuze. Door de tientallen locaties door heel Nederland, België en Duitsland kunnen uw medewerkers altijd op korte afstand van het werk worden gehuisvest. De reiskosten van uw personeelsleden worden eenvoudig verminderd. 

Welke bedrijfswoonruimtes kan ik zakelijk huren?

Van een éénpersoons woonruimte en groepsaccommodaties tot vrijstaande bungalows en comfortabele hotelkamers. Het aanbod van Roompot Business biedt talrijke mogelijkheden. Afhankelijk van de zoeklocatie kan Roompot Business snel helpen bij het vinden van een geschikte en passende verblijfslocatie voor een zakelijke overnachting.