Bedrijfswoonruimte, een thuis op iedere locatie

Een goede en ontspannen thuissituatie verhoogd de productiviteit van uw medewerkers. Thuis kan er uitgerust worden, waardoor er ook op het werk beter gepresteerd kan worden. Wanneer de werklocatie ver van huis ligt, is het daarom belangrijk om in de buurt van de werklocatie door het huren van een bedrijfs woonruimte een fijne thuissituatie te creëren.

Roompot Business maakt dit mogelijk door middel van het verhuren van deze bedrijfswoningen voorzien van alle gemakken voor werknemers en expats. 

Interesse in het huren van een bedrijfswoning voor een zakelijke overnachting?

Met maar liefst 12.000 woningen op ruim 100 vakantieparken bent u bij Roompot Business aan het juiste adres! Neem contact op met het team van Roompot Business.

Verschillende soorten woonruimte

Verschillende soorten woonruimte

Bij Roompot Business is het mogelijk om een bedrijfswoonruimte voor een langere periode te huren en zo voor uw medewerkers een echt thuis te creëren. Wanneer u tijdelijke woonruimte zoekt voor medewerkers zijn er vele mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor het huren van hotelkamers, appartementen en chalets, maar ook onze luxe vrijstaande villa’s of een woonhuis met bedrijfsruimte kunnen voor een langere periode zakelijk gehuurd worden. U bepaalt zelf voor welke periode u de woning wilt huren. Tijdens een verblijf kunnen er meerdere medewerkers tegelijk of na elkaar gebruik van de woning maken.

Geheel zorgenvrij huren

Een bedrijfs woonruimte huren op één van onze vakantieparken is gemakkelijk en biedt verschillende voordelen. Allereerst heeft Roompot Business, met parken gevestigd door heel Nederland en een deel van Duitsland, vele mogelijkheden voor verhuur op maat dichtbij de werklocatie. Ook zijn er gemeubileerde huurmogelijkheden waardoor de woningen met bedrijfsruimte een huiselijke sfeer hebben. Een gehuurde woning wordt schoongehouden en ook over het onderhoud hoeft u zich zeker geen zorgen te maken!

geheel zorgenvrij huren