Huizen voor expats

Heeft u werknemers uit een ander land in dienst die tijdelijk in Nederland zijn? Dan wilt u hen natuurlijk een goed onderkomen bieden in de tijd dat ze voor u werken. Expat verhuur houdt in dat uw werknemers in een volledig gestoffeerd of gemeubileerd huis kunnen wonen. De expat woning is uiteraard van alle gemakken voorzien. Roompot Business is gespecialiseerd in een huis verhuren aan expats en vindt altijd een woning geschikt voor uw vraag.

Wij bieden u de oplossing voor expat huisvesting door middel van verhuur aan expats op zoek naar woonruimte in de vorm van huisjes op de parken van Roompot en Hogenboom. Het huren van deze gemeubileerde woningen zal zowel voor u als werkgever, maar zeker ook voor de expat huurders, veel voordelen met zich meebrengen. 

Geïnteresseerd in tijdelijk huren voor expats?

Met maar liefst 12.000 woningen op ruim 100 vakantieparken bent u bij Roompot Business aan het juiste adres! Neem contact op met het team van Roompot Business.

Huisvesting voor expats: comfort & ontspannen

Huisvesting voor expats: comfort & ontspannen

Expats zijn werknemers die zijn uitgezonden door een bedrijf in het buitenland en ingehuurd door een Nederlands bedrijf. Als u expats in dienst heeft, dan biedt u hen ook een woonruimte aan via betrouwbare huurders. Hiervoor heeft u natuurlijk veel verschillende mogelijkheden, maar kiest u voor expat huizen verhuren via Roompot Business, dan kiest u voor comfort van uw werknemer. Expat huren betekent namelijk dat u de buitenlandse werknemers rust en ruimte biedt, in het comfort van een door u gehuurde woning. Uiteraard is het ook mogelijk om meerdere expats in een woning te huisvesten. Huren expats via Roompot Business is daarom een perfecte oplossing. 

Woonruimte expats

Een ander voordeel aan de verhuur expats is dat u er meerdere expats tegelijk gebruik van kan laten maken. Zo wordt de huisvesting expats voor u, als geschikte huurder, gelijk een stuk aantrekkelijker. Uit ervaring weten wij dat  hoogopgeleide expats uit het hogere segment het erg op prijs stellen dat ze tijdens het werkcontract een eigen huis mogen bewonen. Ook het feit dat ze (tegen betaling) gebruik kunnen maken van de faciliteiten op het park maakt de expat housing aantrekkelijk. Zo zijn er sportaccommodaties, horecagelegenheden en afhankelijk van het park is er vaak ook een kleine supermarkt. Er zijn veel parken in Nederland en Duitsland, van Den Haag tot  Eindhoven, zo ook in de buurt van uw kantoor of projectlocatie. Dat scheelt ook meteen in reistijd. Wij zijn gespecialiseerd in een woning verhuren aan expats en helpen u natuurlijk graag met de juiste woningen zoeken voor uw expats!

Woonruimte expats

Veelgestelde vragen

Vind het antwoord

Zakelijk verhuur: Kies ik voor een bungalow, appartement of vakantiewoning?

De keuze voor het zakelijk huren van een bungalow, appartement of vakantiewoning is afhankelijk van uw situatie. Bij Roompot Business huurt eenvoudig zakelijk een mooi appartement of luxe villa voor uw zakenrelaties. Op zoek naar  een tijdelijke vakantiewoning voor uw buitenlandse werknemers? Wij helpen u graag met het vinden van de juiste accommodaties. Met maar liefst 12.000 woningen op ruim 100 vakantieparken vindt u altijd de geschikte woonruimte nabij de (werk)locatie.

Wat zijn de voordelen van zakelijk huren op een vakantiepark?

Roompot Business heeft tientallen locaties door heel Nederland, België en het westen van Duitsland. Hierdoor kunnen medewerkers altijd op korte afstand van het werk worden gehuisvest. Extra voordeel van zakelijk huren op een vakantiepark is dat tegen betaling gebruik gemaakt kan worden van de parkvoorzieningen. Denk aan een wasserette, een supermarkt, een restaurant en/of andere diverse (horeca)gelegenheden.  

Waar moet je op letten als je expat huizen zakelijk huurt?

Het aanbod van onze expat huizen is zeer afhankelijk van de regio waarin de woonruimte gezocht wordt. Als u zakelijk wilt huren moet u er rekening mee houden dat de ideale accommodatie voor u dicht gelegen is bij de werklocatie. Zo kunnen uw zakenrelaties en/of werknemers eenvoudig verplaatsen tussen beide locaties. U snijdt tevens sterk in de reiskosten van uw werknemers. Meer weten over het zakelijk huren bij Roompot? Raadpleeg alle belangrijke informatie via onze website.

Waar vind ik alle informatie over het zakelijk huren van huizen voor expats?

Wanneer u op zoek bent naar een locatie voor tijdelijk te overnachten of te verblijven, bent u bij Roompot Business aan het goede adres. Met maar liefst 12.000 woningen op ruim 100 vakantieparken vindt u altijd een geschikt verblijf in de buurt van de desgewenste locatie. U vindt eenvoudig de beste accommodaties voor uw zakenrelaties en/of werknemers en alle bijbehorende informatie via onze website. 

Is het slim om een tijdelijk huis voor expats zakelijk te huren?

Het zakelijk huren van een tijdelijk huis voor expats is een verstandige keuze. Door de tientallen locaties door heel Nederland, België en Duitsland kunnen uw medewerkers altijd op korte afstand van het werk worden gehuisvest. De reiskosten van uw personeelsleden worden eenvoudig verminderd.