Vakantiebungalow huren voor langere tijd

Zendt uw onderneming regelmatig personeel uit voor werkzaamheden op locatie op langdurige basis? Dan moet er uiteraard ook voor accommodaties worden gezorgd om uw werknemers tijdelijk in te huisvesten.

Uiteraard kunt u daartoe kamers in een hotel afhuren, maar een financieel en logistiek aantrekkelijkere oplossing is een bungalow huren voor langere periode. Roompot Business is uw partner voor lange termijn verhuur bungalow. U regelt de beste mensen voor de klus op locatie, wij zorgen voor de beste tijdelijke woning in de buurt. Dus bent u op zoek naar tijdelijke woonruimte, dan bent u bij Roompot Business aan het juiste adres.

Geïnteresseerd in een vakantiebungalow voor langere tijd?

Met maar liefst 12.000 woningen op ruim 100 vakantieparken bent u bij Roompot Business aan het juiste adres! Neem vrijblijvend contact op met ons team.

Meer info
Bungalow tijdelijk huren

Bungalow tijdelijk huren

Roompot Business werkt samen met vakantieparken en bungalowterreinen verspreid over heel Nederland. In elke provincie zijn meerdere aanbieders van recreatiewoningen bij ons aangesloten, zodat het altijd mogelijk is om bungalows te huur voor langere periode te vinden in de directe omgeving van waar uw bedrijf een tijdelijk project gepland heeft. Dankzij de talloze huisjesparken in het bestand van Roompot Business beschikken wij over een afwisselend aanbod woningen. Wij bieden een afwisselend aanbod woningen, met o.a. chalets te huur, die gebruikt kunnen worden als onderdak voor uw werknemers. Overigens is een vakantiebungalow huren voor langere tijd natuurlijk ook mogelijk indien u verblijfsaccommodaties nodig hebt voor mensen uit uw organisatie die een meerdaagse vergadering of weekendsymposium bijwonen, of een cursus op locatie volgen.

Goed gefaciliteerde vakantieparken

Goed gefaciliteerde vakantieparken

Personeel dat vanwege werk op locatie voor langere tijd van huis is, moet vanzelfsprekend toegang hebben tot de nodige voorzieningen om het verblijf in een mooie chalet te veraangenamen. Dit beperkt zich niet enkel tot huren luxe chalet of gemeubileerde woonruimte. Goede voorzieningen zijn op de bungalowparken die wij vertegenwoordigen dan ook ruimschoots aanwezig. Bij een bungalow huren voor langere periode is bijvoorbeeld geen gebrek aan goede eetgelegenheden op het terrein zelf. Vaak beschikken de vakantieparken over een à-la-carterestaurant, eetcafé, pizzeria, snackbar, broodjesservice, of een combinatie daarvan. Verder zijn gratis wifi, een supermarkt en een wasserette veelal aanwezig. Voor vrijetijdsactiviteiten bij een bungalow langere tijd huren kan men afhankelijk van het gekozen vakantiepark gebruikmaken van de fitnessruimte, fietsverhuur, sloepverhuur, zeilbootverhuur, en golf-, tennis- en/of vismogelijkheden.

Te huur tijdelijke bungalow in Duitsland

Te huur tijdelijke bungalow in Duitsland

Roompot Business beschikt niet alleen over een vakantiehuis in Nederland. Naast vakantiehuisjes van de Waddeneilanden tot en met Zeeuws-Vlaanderen, kunnen wij tevens voorzien in verblijfs- en overnachtingsmogelijkheden in Duitsland. Roompot Business is hét adres voor lange termijn verhuur bungalow langs de Duits-Nederlandse grens, nabij het Roergebied en in Centraal-Duitsland. Net als bij de Nederlandse vakantieparken beschikken onze Duitse locaties eveneens over een uitgebreid huizenaanbod. Zo is er onder andere een mooie bungalow en luxe chalet tijdelijk te huur. Daarnaast beschikken onze Duitse locaties ook over uitgebreide faciliteiten. Er zijn bij onze Oosterburen bungalows te huur voor langere periode met een à-la-carterestaurant, een snackbar, een eetcafé, een minimarkt, een laundrette, een golfbaan, een wellnesscentrum en/of een sauna op het huisjespark. Gratis wifi is uiteraard ook aanwezig, terwijl in de vrije tijd uitstapjes kunnen worden gemaakt naar bijvoorbeeld een van de langlauf- of skigebieden, wijnstreken, schilderachtige dorpjes of historische steden in de regio.