Vakantiebungalow huren voor langere tijd

Zendt uw onderneming regelmatig personeel uit voor werkzaamheden op locatie op langdurige basis? Dan moet er uiteraard ook voor accommodaties worden gezorgd om uw werknemers tijdelijk in te huisvesten.

Uiteraard kunt u daarvoor kamers in een hotel afhuren, maar een financieel en logistiek aantrekkelijke oplossing is een bungalow huren voor langere periode. Roompot Business is uw partner voor lange termijn verhuur bungalow. U regelt de beste mensen voor de klus op locatie, wij zorgen voor de beste tijdelijke woning in de buurt. Dus zoekt u  tijdelijke woonruimte, dan bent u bij Roompot Business aan het juiste adres.

Geïnteresseerd in een vakantiebungalow voor langere tijd?

Met maar liefst 12.000 woningen op ruim 100 vakantieparken bent u bij Roompot Business aan het juiste adres! Neem vrijblijvend contact op met ons team.

Bungalow tijdelijk huren

Bungalow tijdelijk huren

Roompot Business werkt samen met vakantieparken en bungalow terreinen verspreid over heel Nederland. In elke provincie zijn meerdere aanbieders van recreatiewoningen bij ons aangesloten. Hierdoor is het altijd mogelijk om bungalows te huur voor langere periode te vinden in de directe omgeving van waar uw bedrijf een tijdelijk project gepland heeft. 

Dankzij de talloze huisjesparken in het bestand van Roompot Business beschikken wij over een afwisselend aanbod woningen als u een vakantiehuis huren wilt. Wij bieden een afwisselend aanbod woningen, met o.a. een volledig gemeubileerd chalet te huur, die gebruikt kunnen worden als nieuwe woning voor uw werknemers.

Overigens is een vakantiebungalow huren voor langere tijd natuurlijk ook mogelijk indien u accommodaties nodig hebt voor mensen uit uw organisatie die een meerdaagse vergadering bijwonen, of een cursus op locatie volgen. Dus bent u op zoek naar tijdelijke woonruimte, van enkele dagen tot langer dan 4 weken? De mogelijkheden bij Roompot Business zijn eindeloos en we gebruiken onze vakantieparken om voor uw specifieke wensen de perfecte oplossing te vinden.

 

Goed gefaciliteerde vakantieparken

Personeel dat vanwege werk op locatie voor langere tijd van huis is, moet vanzelfsprekend toegang hebben tot de nodige voorzieningen om het verblijf in een mooie chalet te veraangenamen. Dit beperkt zich niet enkel tot huren luxe chalet of gemeubileerde woonruimte. Goede voorzieningen zijn op de bungalowparken die wij vertegenwoordigen dan ook ruimschoots aanwezig.

Bij een bungalow huren voor langere periode is bijvoorbeeld geen gebrek aan goede eet gelegenheden op het terrein zelf. Vaak beschikken de vakantieparken over een à-la-carterestaurant, eetcafé, pizzeria, snackbar, broodjesservice, of een combinatie daarvan. Verder zijn gratis wifi, een supermarkt en een wasserette veelal aanwezig.

Voor vrije tijd activiteiten bij een bungalow langere tijd huren kan men afhankelijk van het gekozen vakantiepark gebruik maken van de fitnessruimte, fietsverhuur, sloepverhuur, zeilbootverhuur, en golf-, tennis- en/of vis mogelijkheden. De aanwezige voorzieningen verschillen per park en huur woning.

Goed gefaciliteerde vakantieparken
Te huur tijdelijke bungalow in Duitsland

Te huur tijdelijke bungalow in Duitsland

Roompot Business beschikt niet alleen over een vakantiehuis in Nederland. Naast vakantiehuisjes van de Waddeneilanden tot en met Zeeuws-Vlaanderen, kunnen wij tevens voorzien in verblijf en overnachting mogelijkheden in Duitsland.

Roompot Business is hét adres voor lange termijn verhuur bungalow langs de Duits-Nederlandse grens, nabij het Roergebied en in Centraal-Duitsland. Net als bij de Nederlandse vakantieparken beschikken onze Duitse locaties eveneens over een uitgebreid huizenaanbod. Zo is er onder andere een mooie bungalow en luxe chalet tijdelijk te huur.

Daarnaast beschikken onze Duitse locaties ook over uitgebreide faciliteiten. Hier zijn bungalows te huur voor langere periode met een à-la-carterestaurant, een snackbar, een eetcafé, een minimarkt, een laundrette, een golfbaan, een wellnesscentrum en/of een sauna op het huisjespark. Gratis wifi is uiteraard ook aanwezig, terwijl in de vrije tijd uitstapjes kunnen worden gemaakt naar bijvoorbeeld een van de langlauf- of skigebieden, wijnstreken, schilderachtige dorpjes of historische steden in de regio.

Veelgestelde vragen

Vind het antwoord

Waar vind ik alle informatie over het tijdelijk huren van een accommodatie?

Wanneer u op zoek bent naar een locatie voor tijdelijk te overnachten of te verblijven, bent u bij Roompot Business aan het goede adres. Met maar liefst 12.000 woningen op ruim 100 vakantieparken vindt u altijd een geschikt verblijf in de buurt van de desgewenste locatie. U vindt eenvoudig de beste accommodaties voor uw zakenrelaties en/of werknemers en alle bijbehorende informatie via onze website. 

Wat zijn de voordelen van tijdelijk huren op een vakantiepark?

Via Roompot Business tijdelijk huren op een vakantiepark heeft als voordeel dat er diverse voorzieningen op het terrein zijn. Denk aan een wasserette, supermarkt, restaurant en/of zwembad. Als tijdelijke bewoner van een particuliere huurwoning kunt u eenvoudig tegen betaling gebruik maken van deze verschillende faciliteiten. Daarnaast bieden wij op elk vakantiepark gratis wifi aan.

Wat zijn de mogelijkheden voor tijdelijk huren?

Roompot Business heeft maar liefst 12.000 woningen op ruim 100 vakantieparken door heel Nederland, België en het westen van Duitsland. Hierdoor zijn de mogelijkheden rondom de tijdelijk huren enorm variërend. Het aanbod is afhankelijk van de regio waarin de woonruimte gezocht wordt.

Is het slim om een tijdelijke vakantiebungalow te huren?

Het tijdelijk huren van een vakantiebungalow is een verstandige keuze. Door de tientallen locaties door heel Nederland, België en Duitsland kunnen uw medewerkers altijd op korte afstand van het werk worden gehuisvest. De reiskosten van uw personeelsleden worden eenvoudig verminderd. 

Wat kost tijdelijk huren bij Roompot Business?

De kosten van tijdelijk huren zijn variërend. De kosten zijn afhankelijk van de huurtermijn van uw verblijf, het aantal personen en de keuze van uw accommodatie. Raadpleeg alle prijzen eenvoudig online via Roompot Business.