Stacaravan huren langere tijd

Als het bedrijf waarvoor u werkt of waarvan u de eigenaar bent niet beperkt is tot één vaste werkplek, is het soms nodig om elders in het land een oplossing voor tijdelijke huisvesting of overnachtingsmogelijkheden te vinden voor uw personeel.

Dit kan bijvoorbeeld aan de orde zijn bij ondernemingen die werknemers detacheren bij projecten op locatie, maar ook in geval van vakbeurzen, evenementen, vergaderingen, symposia en andere zakelijke bijeenkomsten die meerdere dagen in beslag nemen en waarbij een tijdelijke woning nodig is. Bent u op zoek naar tijdelijke woonruimte voor uw personeel dan vindt u via Roompot Business eenvoudig een vakantiewoning of stacaravan te huur voor langere periode.

Bent u op zoek naar tijdelijke bewoning van een stacaravan tijdens een verbouwing bent u bij Roompot Business ook aan het juiste adres. Wij verhuren een stacaravan of chalet op prachtige vakantieparken.

Tijdelijk stacaravan huren?

Met maar liefst 12.000 woningen op ruim 100 vakantieparken bent u bij Roompot Business aan het juiste adres! Neem vrijblijvend contact op met ons team

Stacaravan tijdelijke woonruimte

Stacaravan tijdelijke woonruimte

Roompot Business is de officiële tussenpersoon voor alle zakelijke partijen die op zoek zijn naar een tijdelijke woning voor personeelsleden voor korte of langere tijd. Onze stacaravans tijdelijke woonruimte zijn gevestigd op huisjesparken, bungalowterreinen en campings van Texel tot Maastricht en van Delfzijl tot Cadzand. Daarnaast kunt u via ons een recreatiewoning te huur of stacaravan huren voor langere tijd op diverse plaatsen in Duitsland. Roompot Business is u dus over een groot gebied van dienst met passende woonoplossingen bij provincie- en landsgrensoverschrijdende vraagstukken met betrekking tot tijdelijk wonen. Het mes snijdt daarbij aan twee kanten: u kunt voor uw medewerkers een comfortabele nieuwe stacaravan huren als tijdelijke woonruimte op een goed gefaciliteerd vakantiepark, en verblijven in de directe omgeving van de werk-, vergader- of eventlocatie.

Stacaravan langere tijd huren

Er zijn tientallen bungalowterreinen aangesloten bij Roompot Business. Omdat deze eigendom zijn verschillende organisaties en uitbaters, is het woningaanbod bijzonder divers te noemen. Dit betekent dat u behalve tijdelijk stacaravan huren eveneens van onze dienstverlening gebruikt kunt maken wanneer u liever een charmant vakantiehuisje, een riante villa, een ruim opgezet landhuis of een mooie chalet te huur wilt boeken. Het aantal medewerkers dat u op locatie wilt onderbrengen is natuurlijk medebepalend bij de selectie van de uiteindelijke accommodatie. Waar de keuze ook op valt, vaststaat dat u middels een vakantiewoning of stacaravan huren langere periode kan beschikken over huisvesting voor uw personeel. De bungalows zijn volledig ingericht en van alle gemakken voorzien.

Stacaravan langere tijd huren
Stacaravan huren voor langere periode

Stacaravan huren voor langere periode

Natuurlijk beperken de comfortverhogende faciliteiten zich niet enkel tot de stacaravans, huisjes en recreatiewoningen te huur. Omdat de tijdelijke woonruimtes zijn gelegen op vakantieparken, is van alles voorhanden op loopafstand. Op de terreinen waar een stacaravan huren langere tijd mogelijk is, bevinden zich vaak meerdere horecazaken. Naast een bar- of café-uitstapje kunnen uw medewerkers de honger stillen in de aanwezige eetgelegenheden. Veelal beschikken de bungalow- en villaparken over een à-la-carterestaurant, snackbar, pannenkoekhuisje, pizzeria, of een combinatie daarvan. Voor in de vrije uren zijn sportactiviteiten mogelijk, zoals fitness, tennis, golf, fietsen, wandelen en zeilen. Zo komen uw medewerkers bij een stacaravan huren voor langere tijd ook op dat gebied niets tekort.

Veelgestelde vragen

Vind het antwoord

Waar vind ik alle informatie over het tijdelijk huren van een accommodatie?

Wanneer u op zoek bent naar een locatie voor tijdelijk te overnachten of te verblijven, bent u bij Roompot Business aan het goede adres. Met maar liefst 12.000 woningen op ruim 100 vakantieparken vindt u altijd een geschikt verblijf in de buurt van de desgewenste locatie. U vindt eenvoudig de beste accommodaties voor uw zakenrelaties en/of werknemers en alle bijbehorende informatie via onze website. 

Wat zijn de voordelen van tijdelijk huren op een vakantiepark?

Via Roompot Business tijdelijk huren op een vakantiepark heeft als voordeel dat er diverse voorzieningen op het terrein zijn. Denk aan een wasserette, supermarkt, restaurant en/of zwembad. Als tijdelijke bewoner van een particuliere huurwoning kunt u eenvoudig tegen betaling gebruik maken van deze verschillende faciliteiten. Daarnaast bieden wij op elk vakantiepark gratis wifi aan.

Wat zijn de mogelijkheden voor tijdelijk huren?

Roompot Business heeft maar liefst 12.000 woningen op ruim 100 vakantieparken door heel Nederland, België en het westen van Duitsland. Hierdoor zijn de mogelijkheden rondom de tijdelijk huren enorm variërend. Het aanbod is afhankelijk van de regio waarin de woonruimte gezocht wordt.

Is het slim om een tijdelijke stacaravan te huren?

Het tijdelijk huren van een stacaravan is een verstandige keuze. Door de tientallen locaties door heel Nederland, België en Duitsland kunnen uw medewerkers altijd op korte afstand van het werk worden gehuisvest. De reiskosten van uw personeelsleden worden eenvoudig verminderd. 

Wat kost tijdelijk huren bij Roompot Business?

De kosten van tijdelijk huren zijn variërend. De kosten zijn afhankelijk van de huurtermijn van uw verblijf, het aantal personen en de keuze van uw accommodatie. Raadpleeg alle prijzen eenvoudig online via Roompot Business.