Stacaravan tijdelijke woonruimte

Roompot Business is de officiële tussenpersoon voor alle zakelijke partijen die op zoek zijn naar een temporair verblijfadres voor personeelsleden. Wij vertegenwoordigen huisjesparken, bungalowterreinen en campings van Texel tot Maastricht en van Delfzijl tot Cadzand. Daarnaast kunt u via ons een recreatiewoning of stacaravan huren voor langere tijd op diverse plaatsen in Duitsland. Roompot Business is u dus over een groot gebied van dienst met passende woonoplossingen bij provincie- en landsgrensoverschrijdende vraagstukken met betrekking tot kortstondige huisvesting. Het mes snijdt daarbij aan twee kanten: u kunt voor uw medewerkers een comfortabele stacaravan huren als tijdelijke woonruimte op een goed gefaciliteerd vakantiepark, en verblijven in de directe omgeving van de werk-, vergader- of eventlocatie.

Stacaravan langere tijd huren

Er zijn tientallen bungalowterreinen aangesloten bij Roompot Business. Omdat deze eigendom zijn verschillende organisaties en uitbaters, is het woningaanbod bijzonder divers te noemen. Dit betekent dat u behalve tijdelijk stacaravan huren eveneens van onze dienstverlening gebruikt kunt maken wanneer u liever een charmant vakantiehuisje, een riante villa, een ruim opgezet landhuis of een gerieflijk chalet wilt boeken. Het aantal medewerkers dat u op locatie wilt onderbrengen is natuurlijk medebepalend bij de selectie van de uiteindelijke accommodatie. Waar de keuze ook op valt, vaststaat dat u middels een vakantiewoning of stacaravan huren langere periode kan beschikken over huisvesting voor uw personeel. De bungalows zijn volledig ingericht en van alle gemakken voorzien.

Stacaravan huren voor langere periode

Natuurlijk beperken de comfortverhogende faciliteiten zich niet enkel tot de stacaravans en huisjes. Omdat de tijdelijke woonruimtes zijn gelegen op vakantieparken, is van alles voorhanden op loopafstand. Op de terreinen waar een stacaravan huren langere tijd mogelijk is, bevinden zich vaak meerdere horecazaken. Naast een bar- of café-uitstapje kunnen uw medewerkers de honger stillen in de aanwezige eetgelegenheden. Veelal beschikken de bungalow- en villaparken over een à-la-carterestaurant, snackbar, pannenkoekhuisje, pizzeria, of een combinatie daarvan. Voor in de vrije uren zijn sportactiviteiten mogelijk, zoals fitness, tennis, golf, fietsen, wandelen en zeilen. Zo komen uw medewerkers bij een stacaravan huren voor langere tijd ook op dat gebied niets tekort