Tijdelijk wonen voor zakelijk doeleinden

Zakelijk huren vraagt om een fijne woonruimte. Of u nu kiest voor expats voor bepaalde tijd, een meerdaags congres of een buitenlandsproject voor langere tijd. Roompot Business biedt ruim 12.000 woningen op meer dan 100 locaties door het hele land.

Al onze accommodaties zijn volledig ingericht voor tijdelijke huisvesting in de zakelijke markt. Denk hierbij aan onze hotels, appartementen, chalets en luxe vrijstaande villa’s. Hierdoor staat comfort en een stijlvolle omgeving bij ons voorop.

Bent u opzoek naar een tijdelijke woonruimte op een vakantiepark voor expats? Of zoekt u een tijdelijke woonruimte voor uw eigen werknemers of een zakenrelatie? Of wilt u een tijdelijke woonruimte huren? Wij bieden de oplossing voor het creëren van een thuisomgeving dichtbij de gewenste werklocatie.

Tijdelijk wonen op een vakantiepark?

Met maar liefst 12.000 woningen op ruim 100 vakantieparken bent u bij Roompot Business aan het juiste adres! Neem contact op met het team van Roompot Business om in aanmerking te komen.

Tijdelijke woonruimte bungalowpark

Tijdelijke woonruimte bungalowpark

Roompot Business biedt al jaren ideale accommodaties voor zakelijke overnachtingen. Zoals bij projecten voor een langere periode, conferenties, meetings en grote events. Wij helpen u met het vinden van de perfecte tijdelijke woning met een tijdelijke huurovereenkomst. Wij hebben een breed aanbod in flexibele mogelijkheden van een goede woonruimte en zelfstandige woningen.

Bij ons zit u niet vast, want wij bieden tijdelijke huurcontracten van maximaal twee jaar aan. Wilt u een tijdelijke huurwoning huren voor vijf jaar of juist alleen voor een weekend? Dan kijken wij of er een accommodatie is die aan uw wensen voldoet. Als u van accommodatie moet wisselen dan kunt u dat ook bij ons aangeven.

Daarnaast hanteert Roompot Business transparante voorwaarden en hebben we service hoog in het vaandel staan. We verhuren tijdelijke woonruimte voor zakelijke overnachtingen in heel Nederland en net over de grens met Duitsland. Alle parken hebben hoogwaardige accommodaties voor het zakelijk overnachten en tijdelijk wonen op een bungalowpark. 

Uw werknemers, zakenrelaties of expats vinden woonruimte in al onze accommodaties. Of zij nou kiezen voor hotels, moderne appartementen, mooie chalets of luxe vrijstaande villa’s. Het is allemaal mogelijk. 

Daarnaast kunnen uw relaties (tegen betaling) gebruik maken van praktische extra's. Zoals een restaurant, supermarkt, wasserette en uiteraard Wifi.

Flexibele aanbieder zakelijke overnachtingen

Bent u voor een korte tijd opzoek naar een onderkomen voor uzelf en uw werknemers? Wilt u een chalet huren voor tijdelijk wonen? Roompot Business begrijpt het bedrijfsleven en maakt het u graag makkelijk. 

Inmiddels zijn we specialist in woonruimte voor de zakelijke markt. We kennen de behoeftes en wensen van business overnachtingen als geen ander. 

Van gescheiden slaapkamers tot gedeelde kamers. Van overnachtingen van één nacht tot een verblijf van maximaal drie maanden of voor zes maanden. Alles is mogelijk voor de tijdelijke verhuur van woonruimte. U heeft dus de optie om te reserveren voor alleen de werkdagen of voor een volledige week inclusief het weekend.

Flexibele aanbieder zakelijke overnachtingen