Tijdelijk wonen voor zakelijk doeleinden

Zakelijk huren vraagt om een fijne woonruimte. Of het nu gaat om expats voor bepaalde tijd, een project in een ander deel van het land voor langere tijd of een meerdaags congres, Roompot Business biedt ruim 12.000 woningen op meer dan 100 locaties door het hele land. Onze hotels, appartementen, chalets en luxe vrijstaande villa’s zijn volledig ingericht voor tijdelijke huisvesting in de zakelijke markt en hebben daarom comfort en een stijlvolle omgeving voorop staan.

Bent u op zoek naar een tijdelijke woonruimte op een vakantiepark voor expats, uw eigen werknemers of een zakenrelatie? Wij bieden de oplossing voor het creëren van een thuisomgeving dichtbij de gewenste werklocatie.

Tijdelijk wonen op een vakantiepark?

Met maar liefst 12.000 woningen op ruim 100 vakantieparken bent u bij Roompot Business aan het juiste adres! Neem contact op met het team van Roompot Business.

Tijdelijke woonruimte bungalowpark

Tijdelijke woonruimte bungalowpark

Roompot Business biedt al jaren ideale accommodaties voor zakelijke overnachtingen, zoals bij  projecten voor een langere periode, conferenties, meetings en grote events. Door ons brede aanbod aan flexibele mogelijkheden van een goede woonruimte helpen wij u met het vinden van de perfecte tijdelijke woning met een tijdelijke huurovereenkomst. Bij ons zit u niet vasst tijdelijke huurcontracten van maximaal twee jaar. Wilt u een tijdelijke huurwoning huren voor vijf jaar of juist voor een weekend, kijken wij of er een accomodatie is die aan uw wensen voldoet. 

Daarnaast hanteert Roompot Business transparante voorwaarden en hebben we service hoog in het vaandel staan. We verhuren tijdelijke woonruimte voor zakelijke overnachtingen in heel Nederland en net over de grens met Duitsland. Alle parken hebben hoogwaardige accommodaties voor het zakelijk overnachten en tijdelijk wonen op een bungalowpark. Uw werknemers, zakenrelaties of expats vinden woonruimte in mooi aangeklede hotels, moderne appartementen, fraaie chalets of zelfs in een luxe vrijstaande villa. Daarnaast kunnen uw relaties (tegen betaling) gebruik maken van praktische extra's zoals een restaurant, supermarkt, wasserette en uiteraard Wifi. 

Flexibele aanbieder zakelijke overnachtingen

Zoekt u een tijdelijk onderkomen voor u en uw werknemers en wilt u bijvoorbeeld een chalet huren voor tijdelijk wonen? Roompot Business begrijpt het bedrijfsleven en maakt het u graag makkelijk. Inmiddels zijn we specialist in woonruimte voor de zakelijke markt en kennen de behoeftes en wensen van business overnachtingen als geen ander. Van gescheiden slaapkamers tot gedeelde kamers, van overnachtingen van één nacht tot een verblijf van een aantal maanden, alles is mogelijk voor de tijdelijke verhuur van woonruimte. Het spreekt dan ook voor zich dat u ook de optie heeft om te reserveren voor alleen de werkdagen of juist inclusief de weekenden. 

Flexibele aanbieder zakelijke overnachtingen
  • Klant gericht
  • Service op maat
  • Aanbod in heel Nederland