Tijdelijk wonen voor zakelijk doeleinden

Zakelijk huren vraagt om een fijne woonruimte. Of u nu kiest voor expats voor bepaalde tijd, een meerdaags congres of een buitenlandsproject voor langere tijd. Roompot Business biedt ruim 12.000 woningen op meer dan 100 locaties door het hele land.

Al onze accommodaties zijn volledig ingericht voor tijdelijke huisvesting in de zakelijke markt. Denk hierbij aan onze hotels, appartementen, chalets en luxe vrijstaande villa’s. Hierdoor staat comfort en een stijlvolle omgeving bij ons voorop.

Bent u opzoek naar een tijdelijke woonruimte op een vakantiepark voor expats? Of zoekt u een tijdelijke woonruimte voor uw eigen werknemers of een zakenrelatie? Of wilt u een tijdelijke woonruimte huren? Wij bieden de oplossing voor het creëren van een thuisomgeving dichtbij de gewenste werklocatie.

Tijdelijk wonen op een vakantiepark?

Met maar liefst 12.000 woningen op ruim 100 vakantieparken bent u bij Roompot Business aan het juiste adres! Neem contact op met het team van Roompot Business om in aanmerking te komen.

Tijdelijke woonruimte bungalowpark

Tijdelijke woonruimte bungalowpark

Roompot Business biedt al jaren ideale accommodaties voor zakelijke overnachtingen. Zoals bij projecten voor een langere periode, conferenties, meetings en grote events. Wij helpen u met het vinden van de perfecte tijdelijke woning met een tijdelijke huurovereenkomst. Wij hebben een breed aanbod in flexibele mogelijkheden van een goede woonruimte en zelfstandige woningen.

Bij ons zit u niet vast, want wij bieden tijdelijke huurcontracten van maximaal twee jaar aan. Wilt u een tijdelijke huurwoning huren voor vijf jaar of juist alleen voor een weekend? Dan kijken wij of er een accommodatie is die aan uw wensen voldoet. Als u van accommodatie moet wisselen dan kunt u dat ook bij ons aangeven.

Daarnaast hanteert Roompot Business transparante voorwaarden en hebben we service hoog in het vaandel staan. We verhuren tijdelijke woonruimte voor zakelijke overnachtingen in heel Nederland en net over de grens met Duitsland. Alle parken hebben hoogwaardige accommodaties voor het zakelijk overnachten en tijdelijk wonen op een bungalowpark. 

Uw werknemers, zakenrelaties of expats vinden woonruimte in al onze accommodaties. Of zij nou kiezen voor hotels, moderne appartementen, mooie chalets of luxe vrijstaande villa’s. Het is allemaal mogelijk. 

Daarnaast kunnen uw relaties (tegen betaling) gebruik maken van praktische extra's. Zoals een restaurant, supermarkt, wasserette en uiteraard Wifi.

Flexibele aanbieder zakelijke overnachtingen

Bent u voor een korte tijd opzoek naar een onderkomen voor uzelf en uw werknemers? Wilt u een chalet huren voor tijdelijk wonen? Roompot Business begrijpt het bedrijfsleven en maakt het u graag makkelijk. 

Inmiddels zijn we specialist in woonruimte voor de zakelijke markt. We kennen de behoeftes en wensen van business overnachtingen als geen ander. 

Van gescheiden slaapkamers tot gedeelde kamers. Van overnachtingen van één nacht tot een verblijf van maximaal drie maanden of voor zes maanden. Alles is mogelijk voor de tijdelijke verhuur van woonruimte. U heeft dus de optie om te reserveren voor alleen de werkdagen of voor een volledige week inclusief het weekend.

Flexibele aanbieder zakelijke overnachtingen

Veelgestelde vragen

Vind het antwoord

Waar vind ik alle informatie over het tijdelijk huren van een accommodatie?

Wanneer u op zoek bent naar een locatie voor tijdelijk te overnachten of te verblijven, bent u bij Roompot Business aan het goede adres. Met maar liefst 12.000 woningen op ruim 100 vakantieparken vindt u altijd een geschikt verblijf in de buurt van de desgewenste locatie. U vindt eenvoudig de beste accommodaties voor uw zakenrelaties en/of werknemers en alle bijbehorende informatie via onze website. 

Waar moet je op letten als je een accommodatie tijdelijk huurt?

Het aanbod van onze vakantiewoningen is zeer afhankelijk van de regio waarin de woonruimte gezocht wordt. Als u tijdelijk wilt huren moet u er rekening mee houden dat de ideale accommodatie voor u dicht gelegen is bij de werklocatie. Zo kunnen uw zakenrelaties en/of werknemers eenvoudig verplaatsen tussen beide locaties. U snijdt tevens sterk in de reiskosten van uw werknemers. Meer weten over het tijdelijk huren bij Roompot? Raadpleeg alle belangrijke informatie via onze website.

Wat zijn de voordelen van tijdelijk huren op een vakantiepark?

Via Roompot Business tijdelijk huren op een vakantiepark heeft als voordeel dat er diverse voorzieningen op het terrein zijn. Denk aan een wasserette, supermarkt, restaurant en/of zwembad. Als tijdelijke bewoner van een particuliere huurwoning kunt u eenvoudig tegen betaling gebruik maken van deze verschillende faciliteiten. Daarnaast bieden wij op elk vakantiepark gratis wifi aan.

Is het slim om een tijdelijke woonruimte te huren?

Het tijdelijk huren van een tijdelijke woonruimte is een verstandige keuze. Door de tientallen locaties door heel Nederland, België en Duitsland kunnen uw medewerkers altijd op korte afstand van het werk worden gehuisvest. De reiskosten van uw personeelsleden worden eenvoudig verminderd. 

Wat zijn de mogelijkheden voor tijdelijk huren?

Roompot Business heeft maar liefst 12.000 woningen op ruim 100 vakantieparken door heel Nederland, België en het westen van Duitsland. Hierdoor zijn de mogelijkheden rondom de tijdelijk huren enorm variërend. Het aanbod is afhankelijk van de regio waarin de woonruimte gezocht wordt.

Wat kost tijdelijk huren bij Roompot Business?

De kosten van tijdelijk huren zijn variërend. De kosten zijn afhankelijk van de huurtermijn van uw verblijf, het aantal personen en de keuze van uw accommodatie. Raadpleeg alle prijzen eenvoudig online via Roompot Business.