Lange termijn verhuur vakantiehuis

Wij hebben bungalows te huur in een groot aantal varianten en voor elk denkbaar budget. Er zijn tientallen vakantieparken die van onze dienst als intermediair voor tijdelijke huisvesting gebruikmaken. Hierdoor bent u altijd in staat om bij een vakantiehuis voor langere tijd huren een woongelegenheid te vinden in de beoogde regio. Al naar gelang de beschikbaarheid rond de locatie waar uw medewerkers naartoe worden uitgezonden, heeft u de keuze uit moderne groepsaccommodaties, sfeervolle chalets, ruime landhuizen, luxe villa’s, centraal gelegen appartementen en exclusieve duin- en strandbungalows. Omdat u via Roompot Business een vakantiehuisje langere tijd huren kunt in de mooiste streken van Nederland en Duitsland, verblijft uw personeel altijd in een uitnodigende omgeving.

Vakantiehuis huren voor langere periode

Fraaie natuur en een ambiance die uw personeel zich thuis laat voelen zijn één ding. Het is echter tevens van belang dat er goede voorzieningen op het bungalowterrein aanwezig zijn. Daarom hebben veel van de parken waar een vakantiehuisje huren voor langere tijd mogelijk is de beschikking over een eigen super- of minimarkt. Voor extra gemak kan bij een groot deel ervan gebruik worden gemaakt van een broodjes- of ontbijtservice. Uiteraard ontbreken gelegenheden om buiten de deur te eten evenmin. Bij een vakantiehuisje tijdelijk huren is op het terrein zelf doorgaans minimaal één uitgebreide horecazaak aanwezig. Vaak betreft het een restaurant, maar ook eetcafés, snackbars, pizzeria’s en pannenkoekenhuizen zijn vertegenwoordigd.

Huren vakantiehuis langere tijd

Eten en het doen van de dagelijkse boodschappen behoren tot de eerste levensbehoeften, maar mogelijkheden tot ontspanning, sport en verstrooiing in de vrije uren zijn minstens zo gewenst. Afgezien van de faciliteiten in de steden en dorpen in de omtrek, bieden ook de bungalowparken zelf vaak volop mogelijkheden voor buiten het werk of de zakelijke afspraken om. Het aanbod verschilt natuurlijk per locatie waar u een vakantiehuis voor langere tijd huren kunt, maar onder andere fietsverhuur, bootverhuur, een zwembad, een sauna, een fitnessruimte, een wellnesscentrum, een golfterrein en een tennisbaan maken deel uit van het recreatieve aanbod. Daarnaast is wifi beschikbaar, en is ook elk lange termijn verhuur vakantiehuis voorzien van een televisie.