Zakelijk lang verblijf met Roompot Business

Wilt u uw zakelijke relaties of personeelsleden voor een langere periode onderbrengen in een goede accommodatie? Dan hoeft u niet ver te zoeken. Bij Roompot Business kunt u niet alleen voor kort verblijf in Nederland terecht, maar ook voor zakelijke relaties of personeelsleden die voor langere tijd in Nederland verblijven. Bij Roompot Business vindt u maar liefst 12.000 woningen in Nederland en Duitsland die beschikbaar zijn voor de long stay voor verblijf in Nederland.

Wat uw wensen op het gebied van zakelijk huren ook zijn, met meer dan 100 parken bent u bij ons verzekerd van een perfect verzorgd langverblijf.

Interesse in de long stay opties?

Met maar liefst 12.000 woningen op ruim 100 vakantieparken bent u bij Roompot Business aan het juiste adres! Neem contact op met het team van Roompot Business.

Altijd in de buurt van de werklocatie

Altijd in de buurt van de werklocatie

Door uw medewerkers zo dicht mogelijk in de buurt van de werklocatie of het project te huisvesten als tijdelijk woonruimte, bespaart u eenvoudig op de reiskosten. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een hotelkamer, een appartement, een chalet of een luxe vrijstaande villa, wij bieden volop mogelijkheden om een huiselijke omgeving voor uw expats of zakelijke relaties te creëren die in Nederland verblijven. Voor langdurig verblijf is er altijd een park van Roompot Business in de buurt!

Zakelijke overnachtingen in een inspirerende omgeving

Naast de zakelijke overnachtingen kunnen wij indien gewenst ook ter plekke vergaderlocaties voor u regelen. Uiteraard is er op al onze parken internet aanwezig en zijn er tevens voldoende mogelijkheden om de vrije uren ontspannen door te brengen. Onze accommodaties bevinden zich op parken verspreid door Nederland en het westen van Duitsland. Vertel ons uw wensen en beschikbare budget en u ontvangt van ons een op maat gemaakte prijsopgave voor long stay bij Roompot Business.

Zakelijke overnachtingen in een inspirerende omgeving
Ontdek de gunstige voorwaarden voor long stay

Ontdek de gunstige voorwaarden voor long stay

Wanneer u een arbeiderswoning voor langere tijd op een van onze parken in Nederland wilt reserveren, dan staan onze ervaren medewerkers klaar om u zo snel en goed mogelijk van dienst te zijn. Zij verzorgen het verblijf tot in de puntjes voor u of uw personeelsleden of zakelijke relaties die op de vakantieparken gaan wonen. Ontdek onze flexibele mogelijkheden, de gunstige voorwaarden en onze optimale dienstverlening.

Veelgestelde vragen

Vind het antwoord

Zakelijk verhuur: Kies ik voor een bungalow, appartement of vakantiewoning?

De keuze voor het zakelijk huren van een bungalow, appartement of vakantiewoning is afhankelijk van uw situatie. Bij Roompot Business huurt eenvoudig zakelijk een mooi appartement of luxe villa voor uw zakenrelaties. Op zoek naar  een tijdelijke vakantiewoning voor uw buitenlandse werknemers? Wij helpen u graag met het vinden van de juiste accommodaties. Met maar liefst 12.000 woningen op ruim 100 vakantieparken vindt u altijd de geschikte woonruimte nabij de (werk)locatie.

Wat zijn de voordelen van zakelijk huren op een vakantiepark?

Roompot Business heeft tientallen locaties door heel Nederland, België en het westen van Duitsland. Hierdoor kunnen medewerkers altijd op korte afstand van het werk worden gehuisvest. Extra voordeel van zakelijk huren op een vakantiepark is dat tegen betaling gebruik gemaakt kan worden van de parkvoorzieningen. Denk aan een wasserette, een supermarkt, een restaurant en/of andere diverse (horeca)gelegenheden.  

Is het slim om zakelijk lang verblijf met Roompot Business te huren?

Het zakelijk lang verblijf van een tijdelijke woonruimte met Roompot Business huren is een verstandige keuze. Door de tientallen locaties door heel Nederland, België en Duitsland kunnen uw medewerkers altijd op korte afstand van het werk worden gehuisvest. De reiskosten van uw personeelsleden worden eenvoudig verminderd. 

Waar vind ik alle informatie over het zakelijk lang verblijf huren?

Wanneer u op zoek bent naar zakelijk lang verblijf huren, bent u bij Roompot Business aan het goede adres. Met maar liefst 12.000 woningen op ruim 100 vakantieparken vindt u altijd een geschikt verblijf in de buurt van de desgewenste locatie. U vindt eenvoudig de beste accommodaties voor uw zakenrelaties en/of werknemers en alle bijbehorende informatie via onze website. 

Waar moet je op letten als je een zakelijk lang verblijf huurt?

Het aanbod van onze vakantiewoningen is zeer afhankelijk van de regio waarin de woonruimte gezocht wordt. Als u zakelijk wilt huren moet u er rekening mee houden dat de ideale accommodatie voor u dicht gelegen is bij de werklocatie. Zo kunnen uw zakenrelaties en/of werknemers eenvoudig verplaatsen tussen beide locaties. U snijdt tevens sterk in de reiskosten van uw werknemers. Meer weten over het zakelijk huren bij Roompot? Raadpleeg alle belangrijke informatie via onze website.