Zakelijk lang verblijf met Roompot Business

Wilt u uw zakelijke relaties of personeelsleden voor een langere periode onderbrengen in een goede accommodatie? Dan hoeft u niet ver te zoeken. Bij Roompot Business kunt u niet alleen voor kort verblijf in Nederland terecht, maar ook voor zakelijke relaties of personeelsleden die voor langere tijd in Nederland verblijven. Bij Roompot Business vindt u maar liefst 12.000 woningen in Nederland en Duitsland die beschikbaar zijn voor de long stay voor verblijf in Nederland.

Wat uw wensen op het gebied van zakelijk huren ook zijn, met meer dan 100 parken bent u bij ons verzekerd van een perfect verzorgd langverblijf.

Interesse in de long stay opties?

Met maar liefst 12.000 woningen op ruim 100 vakantieparken bent u bij Roompot Business aan het juiste adres! Neem contact op met het team van Roompot Business.

Altijd in de buurt van de werklocatie

Altijd in de buurt van de werklocatie

Door uw medewerkers zo dicht mogelijk in de buurt van de werklocatie of het project te huisvesten als tijdelijk woonruimte, bespaart u eenvoudig op de reiskosten. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een hotelkamer, een appartement, een chalet of een luxe vrijstaande villa, wij bieden volop mogelijkheden om een huiselijke omgeving voor uw expats of zakelijke relaties te creĆ«ren die in Nederland verblijven. Voor langdurig verblijf is er altijd een park van Roompot Business in de buurt!

Zakelijke overnachtingen in een inspirerende omgeving

Naast de zakelijke overnachtingen kunnen wij indien gewenst ook ter plekke vergaderlocaties voor u regelen. Uiteraard is er op al onze parken internet aanwezig en zijn er tevens voldoende mogelijkheden om de vrije uren ontspannen door te brengen. Onze accommodaties bevinden zich op parken verspreid door Nederland en het westen van Duitsland. Vertel ons uw wensen en beschikbare budget en u ontvangt van ons een op maat gemaakte prijsopgave voor long stay bij Roompot Business.

Zakelijke overnachtingen in een inspirerende omgeving
Ontdek de gunstige voorwaarden voor long stay

Ontdek de gunstige voorwaarden voor long stay

Wanneer u een arbeiderswoning voor langere tijd op een van onze parken in Nederland wilt reserveren, dan staan onze ervaren medewerkers klaar om u zo snel en goed mogelijk van dienst te zijn. Zij verzorgen het verblijf tot in de puntjes voor u of uw personeelsleden of zakelijke relaties die op de vakantieparken gaan wonen. Ontdek onze flexibele mogelijkheden, de gunstige voorwaarden en onze optimale dienstverlening.